Resultaten voor Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Als je een auto leent van ouders, vrienden of je eigen auto wil meenemen op kamp, verzeker hem dan tegen schade. Dat kan met onze tijdelijke autoverzekering. Schade aan anderen is al verzekerd met de wettelijk verplichte BA-verzekering van de eigenaar. Drie opties voor een tijdelijke autoverzekering.
Autoverzekering Touring.
Klik voor een gratis een simulatie van je autoverzekering. Deze simulatie is gratis vrijblijvend. De gewaarborgde prestaties zijn gedekt door Touring Verzekeringen NV, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel, verzekeringsonderneming toegelaten bij KB van 30/06/1996 voor de takken 1, 3, 10, 16, 17, 18 BS 31/07/1996 en bij KB van 22/05/2000 voor de takken 8, 9, 13 BS 16/06/2000 onder code 1455 RPR Brussel.
Autoverzekering Chiro.be.
Bij een car-wash komt de verzekering niet tussen! Heb je een ongeval met de auto in Chiroverband, dan wordt dat door de autoverzekering van de bestuurder/eigenaar gedekt. Verwondingen van Chiroleden en leiding vallen onder de Chiropolis én onder de burgerlijke aansprakelijkheidsclausule van de autoverzekering.
Autoverzekering Generali.
Een autoverzekering van Generali garandeert u 24u/24 en 7d/7 bijstand en een persoonlijke opvolging. 15% op uw Volledige of Mini Omnium! Sluit uw contract af tussen 2 januari en 30 april 2018 en ontvang 15% korting op uw volledige omnium of mini omnium voor de ganse duur van uw waarborg.
Autoverzekering in België Verzekeringen.be.
Méér info over de garantieverzekering: bescherm je wagen dankzij de garantieverzekering. Waar is je autoverzekering overal geldig? Op de groene kaart, die meteen als het bewijs geldt voor het hebben van een autoverzekering, staan alle landen opgenomen waar je autoverzekering geldig is.
Tips autoverzekering jongeren Spaargids.be forum.
Allianz geeft tot 50% korting op autoverzekering aan wie voorzichtig rijdt 15/01. AG Insurance past polissen aan deeleconomie aan 12/01. Generali berekent premie autoverzekering op basis van foto van wagen 11/01. AXA geeft korting op autoverzekering bij aanschaf rijhulpsystemen 30/12.
De franchise in uw autoverzekering Wikifin.
De franchise in uw autoverzekering. Zoals in de meeste verzekeringscontracten zijn bepaalde dekkingen in uw autoverzekering vaak gekoppeld aan een franchise. Dat bedrag moet u sowieso betalen, ook na tussenkomst van uw verzekeraar. u beschadigt uw spiegel tijdens het parkeren.
Autoverzekering Gratis bijstand 24/7 Kilometerkorting Allianz.
Bij een ongeval in fout komt de autoverzekering niet tussen in de medische kosten van de bestuurder. Een bestuurdersverzekering biedt de oplossing. Het verschil tussen mini-omnium en een volledige omnium. Een bestuurdersverzekering is geen luxe. Vul het aanrijdingsformulier correct in.

Contacteer ons

goedkope auto
kbc verzekeringen
Goedkope verzekering
federale verzekering
autoverzekering simulatie
Verzekeren
autoverzekeringen vergelijken
goedkoopste verzekering auto