Zoeken naar Verzekering

Verzekering

Ethias Verzekering België Doet wat moet.
Ethias Verzekering België Doet wat moet. U betaalt via overschrijving, maar bent eerst verzekerd van zodra wij uw betaling hebben ontvangen of vanaf de datum die u hebt opgegeven, voorzover wij de betaling hebben ontvangen. Klik hier en wij bellen u.
Inhoud verzekering Klim en Bergsportfederatie.
Voor de verzekering in binnenland geldt de polis van Arena klik hier. Voor de verzekering in buitenland geldt in eerste instantie de polis van AWS klik hier, in tweede instantie de polis van Arena. De dekking geldt 24u/24u en is wereldwijd, met hoge waarborgen voor helikopterredding en repatriëring.
Verzekering Opendoek.
Ben je op weg naar en van de plaats van de activiteit dan ben je ook verzekerd. De verzekering geldt over de hele wereld maar de aangesloten groepen en leden moeten hun domicilie in België hebben. De verzekering voor de groep.
Verzekering Vroedvrouwen.be VBOV.
Als lid van de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen vzw kan je aan gunsttarief een verzekering" Burgelijke aansprakelijkheid" afsluiten. Voor zelfstandige vroedvrouwen bestaat bovendien de mogelijkheid om een verzekering" Gewaarborgd Inkomen" af te sluiten. Sinds 2005 heeft VBOV vzw haar leden en bijhorende gezinsleden de kans gegeven een groepsverzekering hospitalisatie te onderschrijven.
FROS verzekering Sporter FROS.
FROS verzekering Sporter. Sportverzekering voor de individuele sporter. De FROS 24/24 verzekering is een verzekering die zowel individueel of in clubverband kan afgesloten worden. De verzekering dekt ongevallen van de sporttakken wandelen, lopen, zwemmen, fietsen en fitness 24 uur per dag.
Verzekeringen berekenen Bereken de beste prijs voor je verzekering Verzekeringen.be.
Wat is een rechtsbijstand verzekering. Prijzen verzekeringen berekenen en vergelijken. Zoek je een nieuwe verzekering en wil je voorafgaand even de markt afspeuren of nagaan welke verzekeraar jou de goedkoopste prijs aanbiedt? Klik dan hieronder op je verzekering naar keuze.
Verzekeringen.
Let wel: de verzekering geldt niet op weg naar of van de lokalen voor of na een activiteit. Een ongeval is een plotse gebeurtenis, waarbij je lichamelijk gekwetst wordt, zoals verdrinking, voedselvergiftiging, insectenbeten, De polis geldt niet voor ziekten, als je springstof gebruikt, bij zelfdoding, als je onder invloed bent van drugs ook alcohol!
Tijdelijke verzekering niet-leden Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Wil je foeriers of andere helpers verzekeren voor een weekend of kamp? Sluit voor hen een tijdelijke verzekering niet-leden af en ze zijn een maand lang verzekerd alsof ze lid zijn. Voor wie kan je een tijdelijke verzekering niet-leden afsluiten?

Contacteer ons

kbc bank en verzekeringen
prijs autoverzekering
touring autoverzekering
auto verzekeren voor 1 week
auto verzekeren op zaterdag
ethias verzekeringen auto
motorverzekering
axa verzekeringen
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
opzeggen autoverzekering