Resultaten voor Verzekering

Verzekering

Inhoud verzekering Klim en Bergsportfederatie.
De KBF heeft twee verzekeringspolissen.: Voor de verzekering in binnenland geldt de polis van Arena klik hier. Voor de verzekering in buitenland geldt in eerste instantie de polis van AWS klik hier, in tweede instantie de polis van Arena. verzekerde klim en bergsport activiteiten.
Bereken online je verzekering KBC Bank Verzekering.
Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Aanmelden Aanmelden Aanmelden. Ontdek en bereken je verzekering. Ontdek onze verzekeringen, en bereken zelf je persoonlijke premie. Ontdek en bereken je verzekering. Ontdek onze verzekeringen, en bereken zelf je persoonlijke premie. Je familiale verzekering. Bereken je familiale verzekering.
Aanvullende verzekering FSMB.
Met meer dan 50 voordelen en diensten beschermt onze aanvullende verzekering je waar de verplichte verzekering niet tegemoetkomt. Als extra dekking bieden wij ook een facultatieve hospitalisatie en tandzorgverzekering. Om deze voordelen en diensten te genieten of om je in te schrijven op een van onze verzekeringen, moet je dus in orde zijn met je bijdragen voor de aanvullende verzekering.
Verzekeringen Belfius.
De brandverzekering en de familiale verzekering Belfius Home Family bieden u een aanpasbare bescherming voor uw woning en gezin. Ontdek ons aanbod Verzekeringen voor uw voertuig. Geniet een bescherming op de weg voor uw voertuig, de bestuurder en de passagiers dankzij de auto, motor en bromfietsverzekering van Belfius.
Verzekeringen.
Let wel: de verzekering geldt niet op weg naar of van de lokalen voor of na een activiteit. Een ongeval is een plotse gebeurtenis, waarbij je lichamelijk gekwetst wordt, zoals verdrinking, voedselvergiftiging, insectenbeten, De polis geldt niet voor ziekten, als je springstof gebruikt, bij zelfdoding, als je onder invloed bent van drugs ook alcohol!
Tenten verzekeren.
Wees hierover heel duidelijk met je contactpersoon bij Defensie: het heeft geen zin om de nieuwwaarde van de tenten te verzekeren als ze toch al een aantal jaren oud zijn. De verzekering zal immers slechts de reƫle schade vergoeden, en niet de nieuwwaarde.
Een ongeval? Wat nu?: Gymfed.
Contact: Mieke Hutsebaut enkel op maandag donderdag. 09 243 12 08. Verzekering tegen sportongevallen: algemene voorwaarden. Verzekering tegen sportongevallen: speciale voorwaarden. Verzekering tegen sportongevallen: uitbreiding polis vanaf 1 juli 2014. Zuiderlaan 13 9000 Gent info@gymfed.be Tel: 09 243 12 00.
Tijdelijke verzekering niet-leden Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Wil je foeriers of andere helpers verzekeren voor een weekend of kamp? Sluit voor hen een tijdelijke verzekering niet-leden af en ze zijn een maand lang verzekerd alsof ze lid zijn. Voor wie kan je een tijdelijke verzekering niet-leden afsluiten?

Contacteer ons

kbc bank en verzekeringen
prijs autoverzekering
touring autoverzekering
auto verzekeren voor 1 week
auto verzekeren op zaterdag
ethias verzekeringen auto
motorverzekering
axa verzekeringen
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
opzeggen autoverzekering