Resultaten voor Verzekering

Verzekering

Verzekering niet meer duurder na zware ziekte De Krant HLN.
Het" kan niet dat je tien jaar nadat je genezen verklaard bent, nog steeds geen verzekering kan afsluiten of dat enkel kan tegen een sterk verhoogde premie. Hetzelfde zou niet mogen voor medische aandoeningen die perfect onder controle zijn, zoals onder meer bepaalde types van diabetes."
Verzekeringen Carpool.be.
van de chauffeur: De verzekering van de chauffeur vergoedt jouw lichamelijke schade. Zelfs als de chauffeur niet aansprakelijk is voor het ongeval, dan nog zal de verzekering tussen komen, omdat de inzittende van de wagen beschouwd wordt als een zwakke weggebruiker.
Verzekeringen Danspunt.
Danspunt biedt dansgroepen en scholen de mogelijkheid om een extra-voordelige verzekering af te sluiten! Deze verzekering dekt de schade die iemand namens je vereniging heeft berokkend aan een derde. Deze verzekering dekt de kosten bij lichamelijke ongevallen van de verzekerden.
VBSL Vlaamse Baseball en Softball Liga.
Arena is bedrijvig in de nichemarkt van de sportverzekeringen en ontwikkelt, onderschrijft en beheert speciaal voor de sportsector ontwikkelde producten of pakketten, die snel en soepel inspelen op specifieke behoeften en vragen uit de dagelijkse contacten met federaties en sportclubs uit de meest diverse sportdisciplines.
Tenten verzekeren.
Wees hierover heel duidelijk met je contactpersoon bij Defensie: het heeft geen zin om de nieuwwaarde van de tenten te verzekeren als ze toch al een aantal jaren oud zijn. De verzekering zal immers slechts de reële schade vergoeden, en niet de nieuwwaarde.
Ethias Verzekering België Doet wat moet.
Indien u een offerte wilt maken voor een andere persoon, contacteer dan ons Contactcenter Leven: 011 28 27 40 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Bent u of een gezinslid reeds elders verzekerd voor dit type verzekering?
Aanvullende verzekering DHL Parcel.
Hiervoor geldt een toeslag van een vast bedrag en een percentage van de te verzekeren waarde per zending. De aanvullende verzekering wordt door DHL Parcel afgesloten bij een door DHL te bepalen verzekeraar. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor alle zendingen standaard een aanvullende verzekering af te sluiten.
Fuifpunt Verzekeringen.
Welke verzekeringen zijn verplicht? Aansprakelijkheid en verzekeringen. Polis burgerlijke aansprakelijkheid uitbating of exploitatie. Objectieve aansprakelijkheid brand en ontploffing. Polis contractuele aansprakelijkheid. Polis slecht weer. Verzekering alle risico's.' De Ambrassade vzw I Leopoldstraat 25 I 1000 Brussel I T 02 551 13 50 I info@ambrassade.be I www.ambrassade.be.

Contacteer ons

kbc bank en verzekeringen
prijs autoverzekering
touring autoverzekering
auto verzekeren voor 1 week
auto verzekeren op zaterdag
ethias verzekeringen auto
motorverzekering
axa verzekeringen
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
opzeggen autoverzekering