Zoeken naar Verzekering

Verzekering

Aanvullende verzekering FSMB.
Met meer dan 50 voordelen en diensten beschermt onze aanvullende verzekering je waar de verplichte verzekering niet tegemoetkomt. Als extra dekking bieden wij ook een facultatieve hospitalisatie en tandzorgverzekering. Om deze voordelen en diensten te genieten of om je in te schrijven op een van onze verzekeringen, moet je dus in orde zijn met je bijdragen voor de aanvullende verzekering.
Volledige Verzekering Jeka.
Ze heeft tot doel de kosten en vergoedingen te betalen wanneer een deelnemer zijn deelname aan de reis verbreekt ingevolge ziekte, ongeval of overlijden van de deelnemer of van een familielid tot in de 2de graad. Deze verzekering treedt in werking bij het voorleggen van de gewenste bewijsstukken.
Veel gestelde vragen over de BIV-verzekering BIV.
Hoeveel kost de collectieve verzekering mij? Ik ben al enkele jaren niet meer actief als zelfstandige makelaar, maar betaal wel jaarlijks mijn bijdrage aan het BIV. Een verzekering heb ik echter niet nodig omdat ik niet actief ben. Ik werk via een vennootschap.
Familiale verzekering vdk bank.
Bij een storm waait een dakpan van je huis op de serre van de buren. De familiale verzekering dekt zowel materiële als lichamelijke schade waarvoor jij aansprakelijk bent. Het aantal scenarios waarin een familiale verzekering moet tussenkomen, is bijna eindeloos.
Financiering verzekering Suzuki België.
24 maanden waardevastheid. 0% franchise in kleine omnium en aanrijdingsschade. Suzuki Young Driver: Goedkope verzekering voor jongeren. Bekijk details van de Omniumverzekering. Ontdek onze verzekering voor jongeren Suzuki Young Driver. Bekijk alle details van onze promo's.' Bereken hier uw premie.
Pro Verzekeringen Homepagina Pro Verzekeringen.
Brandverzekering Handel en KMO. Verzekering bedrijfsschade na brand. Alle bouwplaatsrisico ABR polis. Arbeidsongevallen voor werknemers. Individuele pensioentoezegging zelfstandigen. Bijstand binnen en buitenland. BA Familiale verzekering. Verzekering persoonlijke ongevallen. Checklist en tips. De Ombudsman van de Verzekeringen. Waar is mijn nummerplaat?
Ethias Verzekering België Doet wat moet.
Indien u een offerte wilt maken voor een andere persoon, contacteer dan ons Contactcenter Leven: 011 28 27 40 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Bent u of een gezinslid reeds elders verzekerd voor dit type verzekering?
VWB Verzekering VWB.be Vlaamse Wielrijdersbond.
In geval van hartfalen of beroerte dient het slachtoffer zich onmiddellijk dus dezelfde dag nog na het zich plots manifesteren van het hartfalen of de beroerte te laten onderzoeken door de spoeddienst van een openbaar of privéziekenhuis. Voor de tussenkomst van de verzekering is het immers noodzakelijk dat het slachtoffer zich dezelfde dag nog naar het ziekenhuis begeeft om zich te laten onderzoeken.

Contacteer ons

kbc bank en verzekeringen
prijs autoverzekering
touring autoverzekering
auto verzekeren voor 1 week
auto verzekeren op zaterdag
ethias verzekeringen auto
motorverzekering
axa verzekeringen
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
opzeggen autoverzekering