Resultaten voor Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid

Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid

Burgerlijk Aansprakelijkheid voor bedrijven.
In België is een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid verplicht. Net zoals de familiale verzekering voor privé-personen kan een bedrijf zich ook verzekeren voor de Burgerlijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering dekt de schade aan derden door de bedrijfsleider, personeelsleden, installaties of gebouwen.
Burgerlijke Aansprakelijkheid BA Autoverzekering Allianz.
AZBE_Authoring nl Allianz Particulieren Je voertuig Burgerlijke aansprakelijkheid. Bereken je autopremie. Bereken je autopremie. Wist je dat? Je wettelijke verplichte verzekering wordt ook BA-verzekering genoemd. Deze vergoedt schade die jij veroorzaakt aan anderen! Wat betekent dit? Ben je ouder dan 30 en rijd je al vijf jaar schadevrij?
Aansprakelijkheidsverzekering voor vennootschappen ING Belgi?
Burgerrechtelijke aansprakelijkheidsverzekering van AXA. Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor vennootschappen. Uw aansprakelijkheid wordt ingeroepen voor schade veroorzaakt aan derden of het milieu terwijl u of uw werknemers aan het werk zijn? Met onze verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen is uw bedrijf financieel beschermd. Neem contact op.
Verzekeringen Burgerlijke aansprakelijkheid.
Met een verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid of ook BA-verzekering is de aansprakelijkheid van de verzekerden gedekt voor de schade die derden berokkent hebben door hun fout. In principe heeft een slachtoffer recht op een volledige vergoeding of herstel van de schade.
Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen Driesen-Huysmans.
Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen. Hoe lager het vermogen van uw voertuig, hoe minder premie u betaalt. Deze BA-verzekering is wettelijk verplicht voor alle motorrijtuigen en dekt uw B urgerlijke A ansprakelijkheid. Dit wil zeggen: wanneer u een ongeval veroorzaakt, zal uw verzekering de slachtoffers vergoeden. Wanneer is een BA verzekering verplicht?
BA-autoverzekering: wat is dit? PV.
Wat is een BA-verzekering auto burgerlijke aansprakelijkheid? Bij een ongeval dekt de BA-autoverzekering de schade aan derden wanneer u of uw passagier daarvoor aansprakelijk bent. Vandaar de naam BA of burgerlijke aansprakelijkheid. Als u een ongeval veroorzaakt met uw auto, vergoedt uw verzekeraar dus de tegenpartij. Deze verzekering is wettelijk verplicht.
burgerlijke auto verzekering Touring Verzekeringen Touring Verzekeringen.
De De premie voor uw BA-verzekering blijft ongewijzigd. De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid BA dekt uw aansprakelijkheid als eigenaar en bestuurder, maar ook die van de passagiers en de persoon aan wie u uw auto toevertrouwt. Dekking in België en in het buitenland.
Verzekering BA uitbating Na levering Zakenkantoor Magerman bvba.
Bovendien raad ik u de verzekering Burgerrechtelijke aansprakelijkheid na levering aan. Deze vergoedt de buitencontractuele en contractuele aansprakelijkheid voor schade aan derden toegebracht door een verzekerde na levering of door de werken na de uitoefening van de beroepsbezigheid van de onderneming, voor zover deze schade-eisen betrekking hebben op schade die zich voortdoen tijdens de geldigheid van de polis. De dekking van de toevertrouwde goederen is de ideale aanvulling bij de BA bedrijf: vergoedt schade aan de goederen die aan u toevertrouwd zijn. Rechtsbijstand: n eemt de verdediging van de verzekerde op zich, bij schadegeval, hetzij in hoedanigheid van eiser of verweerder; de ten laste neming van alle kosten en honoraria van de advocaten, experts en deurwaarders, evenals alle gerechtskosten met het nemen van minnelijke of gerechtelijke verhaalsvorderingen. Bovenvermelde overzicht is louter informatief. Juiste waarborgen en dekkingsmodaliteiten worden u samen met u besproken. Blijf op de hoogte van onze acties. Schrijf u in en we houden u op de hoogte! Burgerlijke aansprakelijkheid, KMO, Vrij beroep, Zelfstandige.

Contacteer ons

kbc bank en verzekeringen
prijs autoverzekering
touring autoverzekering
auto verzekeren voor 1 week
auto verzekeren op zaterdag
ethias verzekeringen auto
motorverzekering
axa verzekeringen
Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
opzeggen autoverzekering