Meer resultaten voor autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

stopzetting verzekering schrapping nummerplaat JuridischForum.be.
Aangezien ik deze moto niet ga verkopen ga hem bij houden is al 15 jaar oud maar is nog zo goed als nieuw bijna geen km's' kan ik geen verkoopovereenkomst opsturen. Is dit wel wettelijk? Ik ben toch niet verplicht om mijn moto te verkopen als ik mijn nummerplaat terug zend en mijn verzekering wil stopzetten! Wat kan ik hier aan doen? Berichten: 30003 Reputation: 0. 2, 7 jaar 5 maand geleden 30 sep 2010 1934.: Lijkt me raar u stopt verzekering mogelijk wil de makelaar zeggen dat de moto niet meer op de openbare weg mag komen en of het geen truk is om van verzekering te veranderen. Lees uw polis eens grondig na. Maar het feit van schapping wil zeggen dat de motorfiets NIET meer op de openbare weg mag komen. De verzekering eindigt dan en ik dacht zo ook de verantwoordelijkheid van de verzekeraar. In elk geval onze verzekering AXA heeft dat niet gedaan vorig jaar. Berichten: 13075 Reputation: 0 Locatie: Plopsaland. 3, 7 jaar 5 maand geleden 30 sep 2010 1939.: Lijkt me een onwettige eis. Maar de oplossing is simpel.: maak verkoopfactuur voor verkoop van de moto aan persoon X.
Je auto verkopen KBC Bank Verzekering.
Laat je auto over aan de leverancier van je nieuwe auto en laat dat bij in het aankoopcontract zetten. Maak met de leverancier vooraf afspraken over een tijdelijke vervangwagen. Bereid de verkoop goed voor. Als je je auto wilt verkopen aan een particulier, moet je de wagen eerst laten keuren.
autoverzekering stopzetten Spaargids.be forum.
U bevindt zich hier: Home Forum Verzekeringen Auto / Brand / Hospitalisatie. Zoek Uitgebreid zoeken. 6 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 6 Lid geworden op: 08 Jan 2008 Contact.: Bericht door Paul00 1 Februari 2010, 2223.: De opzegtermijn is normaal 3 maanden vóór einddatum lopend jaar. Stopt een autoverzekering als je de nummerplaat inlevert en trek je dan je resterend geld terug? Om daarna een nieuwe nummerplaat aan te vragen en bij een andere maatschappij aan te sluiten.
Autoverzekering Opzeggen.
Met het afgiftebewijs en track trace code heeft u een rechtsgeldig verzend en ontvangstbewijs en kan het bedrijf de opzegging niet betwisten. Wij zijn een Europese organisatie die consumenten informeert over hun rechten en helpt met het opzeggen van contracten. Via onze website kunt u gratis een opzegbrief opstellen en printen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze verzendservice. Tegen verzendkosten versturen wij uw opzegbrief aangetekend met rechtsgeldig afgiftebewijs. Zo hoeft u zelf het huis niet uit en bent u 100% zeker. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en zijn niet verbonden aan de bedrijven waarvoor wij opzegbrieven aanbieden. 1.352 mensen zeiden hun autoverzekering al op via sepastop.eu. Ethias autoverzekering, AXA autoverzekering, Baloise Insurance autoverzekering, Corona Direct autoverzekering, KBC autoverzekering., Daarom zeggen onze gebruikers op. uit Ekeren DVV autoverzekering. Alles bij 1 verzekering die van mijn echtgenoot zeker niet uit ontevredenheid! uit Antwerpen DVV autoverzekering. Ik verkoop mijn wagen. Ik heb nu een cambio abonnement. uit Genk Corona Direct autoverz. Ga een verzekering aan bij leverancier van het automerk, komt mij meterkoop uit. uit Oostakker Ethias autoverzekering. Pechverlening in begrepen bij aankoop nieuwe wagen. uit Sint-Niklaas Baloise Insurance auto.
Opzegging autoverzekering wegens verkoop van de wagen.
Omdat u uw wagen verkocht heeft, wenst u uw autoverzekering op te zeggen. Indien u uw wagen verkoopt, kan u uw verzekeringscontract opzeggen. Dit wordt automatisch geschorst de dag na de verkoop van uw voertuig.U moet zo snel mogelijk een aangetekend schrijven sturen naar uw verzekeraar waarop u de exacte datum van de verkoop vermeld. Het contract eindigt 10 dagen na het versturen van de aangetekende brief. Indien u uw auto verkoopt op 20 maart wordt uw contract automatisch geschorst op 21 maart. U kan uw verzekeringscontract opzeggen door een aangetekende brief te versturen direct na de verkoop van uw voertuigvanaf, 20 maart. Uw contract eindigt op 30 maart. Indien u uw wagen verkoopt en niet vervangt, kunt u ook de verkoopakte en de opzegbrief van het verzekeringscontract opmaken.De verzekeraar zal u ook vragen de groene verzekeringskaart terug te sturen.U moet ook niet vergeten uw nummerplaat terug te sturen naar de DIV. De verzekeraar zal ook vragen naar de bevestiging van de uitschrijving van uw voertuig bij de DIV.
Auto verkopen verzekering opzeggen?
Als ge een bewijs van verkoop hebt dan wordt de verzekering vanaf die dag ook opgezegd en krijg je een deel restbedrag terug. De polis wordt altijd stilzwijgend verlengd maar door verkoop van de auto kan je de polis direct opzeggen. Zorg voor een duidelijk en gedateerd verkoopsbewijs. 25 maart 2011, 1042: 9. View Forum Posts. Ik zou zeggen, vraag het aan ING. webdeveloper / gamer. 25 maart 2011, 1139: 10. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Reborn Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'14666123_3' return falseWeergeven." Als ik nu beslis om mijn auto te verkopen bv morgen en het is effectief verkocht en ik breng mijn platen binnen kan ik dan zonder problemen mijn autoverzekering opzeggen zonder opzegtermijn van 3 maanden? Want het is nogal stom om voor die 3 maanden te betalen terwijl ik geen auto meer heb en geen nummerplaat. Gaat dit zomaar? Ik ben al 3 jaar aangesloten bij ING autoverzekering.
Hoe kan ik mijn autoverzekering opzeggen?
U kunt dan tot uiterlijk één maand, nadat de verzekeraar u in kennis heeft gesteld van de uitbetaling of de weigering tot uitbetaling van de schadevergoeding, de autopolis opzeggen. U de auto heeft doorverkocht. U moet dit meteen doorgeven aan de verzekeraar met vermelding van de exacte datum van de verkoop. Het verzekeringscontract eindigt 10 dagen na de melding. In bovenstaande gevallen behoort u het saldo van de polis premie de vervallen periode terug te krijgen van u verzekeraar. Er zijn ook bijzondere gevallen waarbij u mag afwijken van het wettelijk vastgestelde opzegtermijn voor u BA autoverzekering. Dit kan indien.: De verzekeraar voor verlenging van de overeenkomst een premieverhoging doorvoert of aankondigt. De verzekeraar voor verlenging van de overeenkomst de verzekeringsvoorwaarden wijzigt. Bij dergelijke gevallen dient u aan de verzekeringsmaatschappij door te geven dat u niet akkoord bent met de premieverhoging en of voorwaarden wijziging zoals voorgesteld en de autoverzekering per vervaldatum wenst te beëindigen.
Auto verkopen, wat moet je doen met je autoverzekering? Bekijk ons stappenplan.
Welke andere stappen dien ik te ondernemen bij de verkoop van een auto? Lees hier meer over het verkopen van je wagen. Wie zijn auto wil verkopen zal al snel met enkele vragen geconfronteerd worden: Waarop dien je te letten? Welke stappen dien je te ondernemen? Wat moet je doen met je autoverzekering wanneer je je auto verkoopt? Op deze vragen trachten we een antwoord te geven zodat je een handige checklist hebt bij het verkopen van je wagen. Auto verkopen: wat mijn autoverzekering? De autoverzekering opzeggen kan pas wanneer de wagen daadwerkelijk verkocht is.

Contacteer ons

oldtimer
dkv verzekering
ethias autoverzekering
wa
goedkope verzekering auto
autoverzekering belgie
goedkoopste autoverzekering belgie
autoverzekering opzeggen bij verkoop auto
autoverzekering prijs
huis verzekeren