Op zoek naar autoverzekering opzeggen bij verkoop auto?

autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

Auto verkocht verzekering opzeggen raquo Uitleg auto verkocht Geld.nl.
Auto verkocht verzekering opzeggen. Ik heb mijn auto verkocht en wil nu mijn verzekering opzeggen. Hoe doe ik dat? Als je je auto verkocht hebt, kun je de autoverzekering opzeggen. Voor het beëindigen van je huidige autoverzekering heb je een kopie van het vrijwaringbewijs nodig. Deze krijg je bij verkoop of sloop van de auto.
Advies: Alles over het opzeggen van je autoverzekering.
Financiën Diensten Autofinanciering Autoverzekering Prijsschatting auto Download Apps. Login Nieuw bij AutoScout24? Mijn advertenties Mijn favorieten Mijn Zoekopdracht Profiel instellingen Uitloggen Inloggen als handelaar. Info Advies Bezit Alles over het opzeggen van je autoverzekering. Wie auto wil rijden, heeft een autoverzekering nodig.
stopzetting verzekering schrapping nummerplaat JuridischForum.be.
Aangezien ik deze moto niet ga verkopen ga hem bij houden is al 15 jaar oud maar is nog zo goed als nieuw bijna geen km's' kan ik geen verkoopovereenkomst opsturen. Is dit wel wettelijk? Ik ben toch niet verplicht om mijn moto te verkopen als ik mijn nummerplaat terug zend en mijn verzekering wil stopzetten! Wat kan ik hier aan doen? Berichten: 30789 Reputation: 34. 2, 7 jaar 8 maand geleden 30 sep 2010 1934.: Lijkt me raar u stopt verzekering mogelijk wil de makelaar zeggen dat de moto niet meer op de openbare weg mag komen en of het geen truk is om van verzekering te veranderen. Lees uw polis eens grondig na. Maar het feit van schapping wil zeggen dat de motorfiets NIET meer op de openbare weg mag komen. De verzekering eindigt dan en ik dacht zo ook de verantwoordelijkheid van de verzekeraar. In elk geval onze verzekering AXA heeft dat niet gedaan vorig jaar. Berichten: 13070 Reputation: 0 Locatie: Plopsaland. 3, 7 jaar 8 maand geleden 30 sep 2010 1939.: Lijkt me een onwettige eis. Maar de oplossing is simpel.: maak verkoopfactuur voor verkoop van de moto aan persoon X.
Auto verkocht! Hoe beëindig ik mijn verzekering?
Weet jij hoe oud jouw auto is? Lees de artikelen van Redactie. Lees de artikelen van Melany. Nicolle van Loon. Content specialist bij Allsecur Lees de artikelen van Nicolle. Lees de artikelen van. Trendwatcher Lees de artikelen van Lieke. Bekijk alle bloggers Voordelen Allsecur. Standaard geen eigen risico. Altijd telefonisch bereikbaar. Snelle hulp bij schade. Dagelijks wijzigen opzeggen.
Autoverzekering Opzeggen.
Ik verkoop mijn wagen. Ik heb nu een cambio abonnement. uit Genk Corona Direct autoverz. Ga een verzekering aan bij leverancier van het automerk, komt mij meterkoop uit. uit Oostakker Ethias autoverzekering. Pechverlening in begrepen bij aankoop nieuwe wagen. uit Sint-Niklaas Baloise Insurance auto. Te dure omnium, geen keuze in verschillende omniumverzekeringen. uit Lissewege AXA autoverzekering. Overschakeling nieuwe auto, nieuwe verzekering. Nieuwe autoverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar op je autoverzekering via www.mefirst.be. sepastop.eu is een Europese organisatie die consumenten informeert over hun rechten en helpt met het opzeggen van contracten. Baloise Insurance autoverzekering.
Opzegging autoverzekering wegens verkoop van de wagen.
Omdat u uw wagen verkocht heeft, wenst u uw autoverzekering op te zeggen. Indien u uw wagen verkoopt, kan u uw verzekeringscontract opzeggen. Dit wordt automatisch geschorst de dag na de verkoop van uw voertuig.U moet zo snel mogelijk een aangetekend schrijven sturen naar uw verzekeraar waarop u de exacte datum van de verkoop vermeld. Het contract eindigt 10 dagen na het versturen van de aangetekende brief. Indien u uw auto verkoopt op 20 maart wordt uw contract automatisch geschorst op 21 maart. U kan uw verzekeringscontract opzeggen door een aangetekende brief te versturen direct na de verkoop van uw voertuigvanaf, 20 maart. Uw contract eindigt op 30 maart. Indien u uw wagen verkoopt en niet vervangt, kunt u ook de verkoopakte en de opzegbrief van het verzekeringscontract opmaken.De verzekeraar zal u ook vragen de groene verzekeringskaart terug te sturen.U moet ook niet vergeten uw nummerplaat terug te sturen naar de DIV. De verzekeraar zal ook vragen naar de bevestiging van de uitschrijving van uw voertuig bij de DIV.
Autoverzekering opzeggen? Zo begin je er aan.
Autoverzekeringen opzeggen kan vrij complex zijn omdat dit wettelijk geregeld is. Enerzijds bestaan er de gewone opzeggingen van een contract, maar daarnaast zijn er ook nog bijzondere situaties die zich kunnen voordoen waarbij een van de partijen het contract wenst op te zeggen. Een voorbeeld van een bijzondere opzegging is bijvoorbeeld na wanbetaling of bij het verdwijnen van het risico auto verkopen. We trachten je hierin wegwijs te maken en voorbeelden te geven van situaties die zich kunnen voordoen. Jaarlijkse vervaldatum: opzegtermijn respecteren. Je contract komt binnenkort te vervallen en je wenst andere verzekeraars aan te spreken voor een nieuwe autoverzekering.
Auto verkopen verzekering opzeggen?
Als ge een bewijs van verkoop hebt dan wordt de verzekering vanaf die dag ook opgezegd en krijg je een deel restbedrag terug. De polis wordt altijd stilzwijgend verlengd maar door verkoop van de auto kan je de polis direct opzeggen. Zorg voor een duidelijk en gedateerd verkoopsbewijs. 25 maart 2011, 1042: 9. View Forum Posts. Ik zou zeggen, vraag het aan ING. webdeveloper / gamer. 25 maart 2011, 1139: 10. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Reborn Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'14666123_3' return falseWeergeven." Als ik nu beslis om mijn auto te verkopen bv morgen en het is effectief verkocht en ik breng mijn platen binnen kan ik dan zonder problemen mijn autoverzekering opzeggen zonder opzegtermijn van 3 maanden? Want het is nogal stom om voor die 3 maanden te betalen terwijl ik geen auto meer heb en geen nummerplaat. Gaat dit zomaar? Ik ben al 3 jaar aangesloten bij ING autoverzekering.

Contacteer ons

oldtimer
dkv verzekering
ethias autoverzekering
wa
goedkope verzekering auto
autoverzekering belgie
goedkoopste autoverzekering belgie
autoverzekering opzeggen bij verkoop auto
autoverzekering prijs
huis verzekeren