Resultaten voor autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

autoverzekering stopzetten Spaargids.be forum.
U bevindt zich hier: Home Forum Verzekeringen Auto / Brand / Hospitalisatie. Zoek Uitgebreid zoeken. 6 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 6 Lid geworden op: 08 Jan 2008 Contact.: Bericht door Paul00 1 Februari 2010, 2223.: De opzegtermijn is normaal 3 maanden vóór einddatum lopend jaar. Stopt een autoverzekering als je de nummerplaat inlevert en trek je dan je resterend geld terug? Om daarna een nieuwe nummerplaat aan te vragen en bij een andere maatschappij aan te sluiten.
stopzetting verzekering schrapping nummerplaat JuridischForum.be.
Vandaag krijg ik een mail van de makelaar dat de maatschappij de verzekering niet stop wil zetten en terug wil betalen zolang ik geen verkoopcontract van mijn moto doorstuur naar hen! Aangezien ik deze moto niet ga verkopen ga hem bij houden is al 15 jaar oud maar is nog zo goed als nieuw bijna geen km's' kan ik geen verkoopovereenkomst opsturen.
Hoe kan u uw autoverzekering opzeggen Ethias.
of vind een kantoor. Hoe kan u uw autoverzekering opzeggen? Op de weg 04/01/2018. Hebt u beslist om definitief uw wagen aan de kant te schuiven? Dat betekent dat u voortaan geen autoverzekering meer nodig hebt. Maar hoe stopt u uw verzekeringscontract? En welke documenten hebt u hiervoor nodig? Bekijk hier het stappenplan. Breng uw verzekeraar tijdig op de hoogte. U kan niet van de ene dag op de andere uw verzekering stopzetten. Bovendien moet u de autoverzekering laten doorlopen zolang de wagen uw eigendom is. Stel: u gebruikt uw auto niet meer en parkeert hem op de openbare weg. Als deze wagen niet meer verzekerd is, mag hij niet meer op de openbare weg staan. Wilt u een wijziging in uw verzekeringscontract doorvoeren? Er zijn drie mogelijke scenarios.: U verkoopt uw wagen en neemt geen nieuwe auto meer. Of u krijgt een bedrijfswagen. Na de verkoop neemt u contact op met uw verzekeraar. Om de procedure te versnellen, bezorgt u hem het originele exemplaar van uw laatste groene kaart. Daarnaast voegt u ook het officiële schrappingsattest toe. Dit krijgt u toegestuurd van DIV nadat u uw nummerplaat hebt ingeleverd bij Bpost.
Auto verkocht verzekering opzeggen raquo Uitleg Geld.nl.
Hoe moet ik dit doen? Als je je auto verkocht hebt, kun je de autoverzekering 2017 opzeggen. Voor het beëindigen van je huidige autoverzekering heb je een kopie van het vrijwaringbewijs nodig. Deze krijg je bij verkoop of sloop van de auto.
Je auto verkopen KBC Bank Verzekering.
Je hebt vier maanden de tijd om je nieuwe auto aan je oude nummerplaat te laten koppelen bij de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen DIV. De te veel betaalde verkeersbelasting wordt automatisch verrekend met de verkeersbelasting die je voor je nieuwe auto moet betalen. En wat nu? Je bestaande autolening afbetalen. Je kunt met de opbrengst van de verkoop het saldo van je lopende autolening afbetalen. Als je dat overweegt, neem dan contact op met je kredietspecialist. Laat je geld renderen. Bespreek met je beleggingsspecialist hoe je de opbrengst van je verkoop maximaal kunt laten renderen. Hij helpt je graag. Is deze pagina nuttig voor jou? Lening tweedehandswagen vanaf 3 jaar oud. Lening tweedehandswagen vanaf 3 jaar oud. Bereken het beste voorstel voor je lening tweedehandswagen. En vraag je lening dan ook meteen online aan. Verzeker je motor in België en daarbuiten. Goed verzekerd met je voorlopig rijbewijs. Goed verzekerd met je voorlopig rijbewijs. Met KBC Start2Drive ben je in de autoverzekering van je ouders opgenomen en geniet je exclusieve voordelen.
Auto verkopen verzekering opzeggen?
Als ge een bewijs van verkoop hebt dan wordt de verzekering vanaf die dag ook opgezegd en krijg je een deel restbedrag terug. De polis wordt altijd stilzwijgend verlengd maar door verkoop van de auto kan je de polis direct opzeggen. Zorg voor een duidelijk en gedateerd verkoopsbewijs. 25 maart 2011, 1142: 9. View Forum Posts. Ik zou zeggen, vraag het aan ING. webdeveloper / gamer. 25 maart 2011, 1239: 10. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Reborn Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'14666123_3' return falseWeergeven." Als ik nu beslis om mijn auto te verkopen bv morgen en het is effectief verkocht en ik breng mijn platen binnen kan ik dan zonder problemen mijn autoverzekering opzeggen zonder opzegtermijn van 3 maanden? Want het is nogal stom om voor die 3 maanden te betalen terwijl ik geen auto meer heb en geen nummerplaat. Gaat dit zomaar? Ik ben al 3 jaar aangesloten bij ING autoverzekering.
Autoverzekering opzeggen of stopzetten Verzekeringen.be.
Auto en motor samen verzekeren. Wat is een fietsverzekering? Verzekering elektrische fiets. Verzekering tegen diefstal. Wat is pechverhelping? Autovakantie zonder zorgen. Wat is een reisverzekering? Wat is een annulatieverzekering? Annulatieverzekering bij negatief reisadvies. Wat is een bagageverzekering? Verlies van bagage. Wat is een brandverzekering? Wat is een schuldsaldoverzekering? Wat is een inboedelverzekering? Wat is een hospitalisatieverzekering? Wat is een ongevallenverzekering? Wat is een tandzorgverzekering? Wachtpolis verzekering berekenen. Wat is een wachtpolis verzekering? Aanvullende ziekteverzekering berekenen. Wat is een aanvullende ziekteverzekering? Familiale verzekering berekenen. Wat is een familiale verzekering? Verzekering drones en hoverboards. Pensioensparen offerte aanvragen. Wat is pensioensparen? Wat is een uitvaartverzekering? Wat te doen na overlijden? Hoe omgaan met overlijden? Wat is een hondverzekering? Hoeveel kost een huisdier? Wat is een rechtsbijstand verzekering. Wanneer mag je jouw autoverzekering stopzetten? En hoe doe je dat precies? We leggen je graag uit in welke gevallen je jouw autoverzekering kan opzeggen en hoe je dat het best doet.
Hoe kan ik mijn autoverzekering opzeggen?
U kunt dan tot uiterlijk één maand, nadat de verzekeraar u in kennis heeft gesteld van de uitbetaling of de weigering tot uitbetaling van de schadevergoeding, de autopolis opzeggen. U de auto heeft doorverkocht. U moet dit meteen doorgeven aan de verzekeraar met vermelding van de exacte datum van de verkoop. Het verzekeringscontract eindigt 10 dagen na de melding. In bovenstaande gevallen behoort u het saldo van de polis premie de vervallen periode terug te krijgen van u verzekeraar. Er zijn ook bijzondere gevallen waarbij u mag afwijken van het wettelijk vastgestelde opzegtermijn voor u BA autoverzekering. Dit kan indien.: De verzekeraar voor verlenging van de overeenkomst een premieverhoging doorvoert of aankondigt. De verzekeraar voor verlenging van de overeenkomst de verzekeringsvoorwaarden wijzigt. Bij dergelijke gevallen dient u aan de verzekeringsmaatschappij door te geven dat u niet akkoord bent met de premieverhoging en of voorwaarden wijziging zoals voorgesteld en de autoverzekering per vervaldatum wenst te beëindigen.

Contacteer ons

oldtimer
dkv verzekering
ethias autoverzekering
wa
goedkope verzekering auto
autoverzekering belgie
goedkoopste autoverzekering belgie
autoverzekering opzeggen bij verkoop auto
autoverzekering prijs
huis verzekeren