Resultaten voor autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

autoverzekering opzeggen bij verkoop auto

Hoe autoverzekering opzeggen?
Tips bij aankoop tweedehands auto. Waar nieuwe auto kopen. Contact en disclaimer. Hoe zeg ik mijn autoverzekering op? Indien u uw autoverzekering wilt opzeggen moet u enkele regels respecteren. Wettelijk gezien kunt u niet zomaar van de ene dag op de andere van autoverzekering veranderen.
stopzetting verzekering schrapping nummerplaat JuridischForum.be.
Aangezien ik deze moto niet ga verkopen ga hem bij houden is al 15 jaar oud maar is nog zo goed als nieuw bijna geen km's' kan ik geen verkoopovereenkomst opsturen. Is dit wel wettelijk? Ik ben toch niet verplicht om mijn moto te verkopen als ik mijn nummerplaat terug zend en mijn verzekering wil stopzetten! Wat kan ik hier aan doen? Berichten: 30789 Reputation: 34. 2, 7 jaar 8 maand geleden 30 sep 2010 1934.: Lijkt me raar u stopt verzekering mogelijk wil de makelaar zeggen dat de moto niet meer op de openbare weg mag komen en of het geen truk is om van verzekering te veranderen. Lees uw polis eens grondig na. Maar het feit van schapping wil zeggen dat de motorfiets NIET meer op de openbare weg mag komen. De verzekering eindigt dan en ik dacht zo ook de verantwoordelijkheid van de verzekeraar. In elk geval onze verzekering AXA heeft dat niet gedaan vorig jaar. Berichten: 13070 Reputation: 0 Locatie: Plopsaland. 3, 7 jaar 8 maand geleden 30 sep 2010 1939.: Lijkt me een onwettige eis. Maar de oplossing is simpel.: maak verkoopfactuur voor verkoop van de moto aan persoon X.
Auto verzekering opzeggen JuridischForum.be.
Verblijf en immigratie. Zoek een advocaat dicht bij u. Stel een vraag Log in Registreer. Stel een vraag. Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek? Lees dan even onze handleiding. Auto verzekering opzeggen.
Opzegging autoverzekering wegens verkoop van de wagen.
Omdat u uw wagen verkocht heeft, wenst u uw autoverzekering op te zeggen. Indien u uw wagen verkoopt, kan u uw verzekeringscontract opzeggen. Dit wordt automatisch geschorst de dag na de verkoop van uw voertuig.U moet zo snel mogelijk een aangetekend schrijven sturen naar uw verzekeraar waarop u de exacte datum van de verkoop vermeld. Het contract eindigt 10 dagen na het versturen van de aangetekende brief. Indien u uw auto verkoopt op 20 maart wordt uw contract automatisch geschorst op 21 maart. U kan uw verzekeringscontract opzeggen door een aangetekende brief te versturen direct na de verkoop van uw voertuigvanaf, 20 maart. Uw contract eindigt op 30 maart. Indien u uw wagen verkoopt en niet vervangt, kunt u ook de verkoopakte en de opzegbrief van het verzekeringscontract opmaken.De verzekeraar zal u ook vragen de groene verzekeringskaart terug te sturen.U moet ook niet vergeten uw nummerplaat terug te sturen naar de DIV. De verzekeraar zal ook vragen naar de bevestiging van de uitschrijving van uw voertuig bij de DIV.
Autoverzekering opzeggen? Zo begin je er aan.
Autoverzekeringen opzeggen kan vrij complex zijn omdat dit wettelijk geregeld is. Enerzijds bestaan er de gewone opzeggingen van een contract, maar daarnaast zijn er ook nog bijzondere situaties die zich kunnen voordoen waarbij een van de partijen het contract wenst op te zeggen. Een voorbeeld van een bijzondere opzegging is bijvoorbeeld na wanbetaling of bij het verdwijnen van het risico auto verkopen. We trachten je hierin wegwijs te maken en voorbeelden te geven van situaties die zich kunnen voordoen. Jaarlijkse vervaldatum: opzegtermijn respecteren. Je contract komt binnenkort te vervallen en je wenst andere verzekeraars aan te spreken voor een nieuwe autoverzekering.
Auto verkocht verzekering opzeggen raquo Uitleg auto verkocht Geld.nl.
Auto verkocht verzekering opzeggen. Ik heb mijn auto verkocht en wil nu mijn verzekering opzeggen. Hoe doe ik dat? Als je je auto verkocht hebt, kun je de autoverzekering opzeggen. Voor het beƫindigen van je huidige autoverzekering heb je een kopie van het vrijwaringbewijs nodig. Deze krijg je bij verkoop of sloop van de auto.
Auto verkopen, wat moet je doen met je autoverzekering? Bekijk ons stappenplan.
Welke andere stappen dien ik te ondernemen bij de verkoop van een auto? Lees hier meer over het verkopen van je wagen. Wie zijn auto wil verkopen zal al snel met enkele vragen geconfronteerd worden: Waarop dien je te letten? Welke stappen dien je te ondernemen? Wat moet je doen met je autoverzekering wanneer je je auto verkoopt? Op deze vragen trachten we een antwoord te geven zodat je een handige checklist hebt bij het verkopen van je wagen. Auto verkopen: wat mijn autoverzekering? De autoverzekering opzeggen kan pas wanneer de wagen daadwerkelijk verkocht is.
Auto verkopen verzekering opzeggen?
Als ge een bewijs van verkoop hebt dan wordt de verzekering vanaf die dag ook opgezegd en krijg je een deel restbedrag terug. De polis wordt altijd stilzwijgend verlengd maar door verkoop van de auto kan je de polis direct opzeggen. Zorg voor een duidelijk en gedateerd verkoopsbewijs. 25 maart 2011, 1042: 9. View Forum Posts. Ik zou zeggen, vraag het aan ING. webdeveloper / gamer. 25 maart 2011, 1139: 10. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Reborn Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'14666123_3' return falseWeergeven." Als ik nu beslis om mijn auto te verkopen bv morgen en het is effectief verkocht en ik breng mijn platen binnen kan ik dan zonder problemen mijn autoverzekering opzeggen zonder opzegtermijn van 3 maanden? Want het is nogal stom om voor die 3 maanden te betalen terwijl ik geen auto meer heb en geen nummerplaat. Gaat dit zomaar? Ik ben al 3 jaar aangesloten bij ING autoverzekering.

Contacteer ons

oldtimer
dkv verzekering
ethias autoverzekering
wa
goedkope verzekering auto
autoverzekering belgie
goedkoopste autoverzekering belgie
autoverzekering opzeggen bij verkoop auto
autoverzekering prijs
huis verzekeren