Zoeken naar dkv verzekering

dkv verzekering

Contactformulier DKV.
Kies je verzekeringstussenpersoon. De prijs voor de verzekering is dezelfde ongeacht uw keuze van verzekeringstussenpersoon. Exclusieve DKV agent. Exclusieve DKV agenten zijn verzekeringstussenpersonen die enkel DKV polissen verkopen en beheren. DKV heeft momenteel 3 verbonden agenten: Nicolas Schmit, Pol Lescot en Charles Marchal.
Terugbetaling tot 80% met onze tandverzekering DKV.
Voor meer informatie over dit product, uw rechten en plichten, raadpleeg de Algemene, Tarifaire en/of Bijzondere verzekeringsvoorwaarden van deze verzekering vóór het afsluiten ervan. Deze documenten zijn beschikbaar bij uw verzekeringstussenpersoon, op www.dkv.be of gratis verkrijgbaar bij DKV Belgium. DKV Belgium N.V.
Onze verzekeringen DKV.
De overheid voorziet wel een vangnet, maar het blijft in veel gevallen te weinig. Inkomensverlies is dus eveneens een risico waarop de aanvullende verzekering inkomensverlies van DKV een antwoord kan bieden. Verlies van autonomie kan iedereen op elk moment overkomen.
A votre service DKV.
My DKV: Log in op je persoonlijke portaal voor de volgende aanvragen.: Hospitalisatie aangifte doen. Registreer je hier. Trouvez un intermédiaire. Accédez aux meilleurs conseils pour le choix de vos assurances. En savoir plus. Aangifteformulieren en praktische tips. Gegevens van de onderneming. DKV Belgium N.V.
Medi-Card Jij geneest, wij betalen DKV.
Heb je een hospitalisatieverzekering bij DKV, dan gebruik je je Medi-Card bij de apotheker voor een vlotte terugbetaling van je pre en posthospitalisatiekosten én je voorgeschreven geneesmiddelen voor en na je opname. Heb je een ambulante verzekering of een DKV Medi Pack, dan geniet je heel het jaar door van een terugbetaling van je ambulante kosten dankzij je Medi-Card AssurPharma.
DKV verzekeringen Verzekeringen.be.
Heb je interesse in een DKV hospitalisatieverzekering of DKV ambulante zorg maar wil je vooraf eerst even de prijs ervan berekenen? Geen probleem, klik op onderstaande knop, selecteer vervolgens je gewenste verzekering en bereken nadien de beste prijs voor je DKV verzekering.
Aangiften medische kosten DKV.
Je kan je apothekersbriefjes ook automatisch indienen via je Medi-Card of je Medi-Card AssurPharma. Je moet naar de tandarts, de stomatoloog, de parodontoloog of de orthodontist en je vraagt je af voor welke behandelingen je vooraf het akkoord van DKV nodig hebt?
Jouw DKV verzekering bij een lang verblijf in het buitenland DKV.
Globality Health, een zusterbedrijf van DKV dat eveneens deel uitmaakt van de groep Munich Health, is een internationale gezondheidsverzekeraar die focust op expats. Door de toenemende wetgevende complexiteit en hun specifieke behoeften hebben personen die in het buitenland wonen, studeren of werken een partner nodig die de beste oplossingen zoekt om hun gezondheid gedurende de hele periode in het buitenland te verzekeren.

Contacteer ons

oldtimer
dkv verzekering
ethias autoverzekering
wa
goedkope verzekering auto
autoverzekering belgie
goedkoopste autoverzekering belgie
autoverzekering opzeggen bij verkoop auto
autoverzekering prijs
huis verzekeren