Resultaten voor oldtimer

oldtimer

Zelf achter het stuur van een oldtimer!
De route met de oldtimer gaat door het Meetjesland krekengebied. De kreken zijn restanten van grote overstromingen in het verleden en tegenwoordig vormen de grote waterplassen een uniek natuurgebied. Geniet van de idyllische kreken en de rust die dit gebied uitstraalt.
Oldtimer Wikipedia.
Tot juni 2013 bleef het gebruik van een oldtimer met O-plaat verplicht beperkt tot proefritten binnen een straal van 25 kilometer, tussen zonsopgang en ondergang en in het kader van een toegelaten manifestatie of om zich naar de toegelaten manifestatie te begeven.
Een oldtimer kopen? Dit moet je weten! VAB-Magazine.
Is je oldtimer jonger dan veertig en voldoet hij niet aan de vooropgestelde euronormen, dan kun je tot acht keer per jaar een dagpas voor 35 euro aanvragen. De BFOV vecht dit aan en streeft ernaar om deze regeling aan te passen.
Oldtimer VROOM.be.
Op de veiling van RM Sothebys in Auburn Falls staat de catalogus vol met Ferraris, Lagondas., Officieel: ook oldtimers moeten naar de technische controle. De Waalse regering voert officieel een periodieke technische controle in. Vergeten model: Opel RAK 2, de raketauto.
Oldtimers moeten voortaan ook naar autokeuring Brussel De Standaard.
18/05/2018 om 1828: Bron: BELGA. Oldtimers moeten in Vlaanderen vanaf 20 mei opnieuw aan een periodieke keuring onderworpen worden. Dat meldt Goca, de groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs. Tot dusver waren oldtimers met een O-kentekenplaat vrijgesteld van periodieke keuring en moesten ze enkel bij inschrijving gekeurd worden.
Combinatiepolissen Motoverzekering, oldtimer, motorhome, tractor.
Het is mogelijk om meerdere Oldtimers te verzekeren in één enkel contract. Let op: de ontbinding van de BA Auto betekent de facto dat de BA Oldtimer ook ontbonden wordt. Het is onmogelijk om de BA Oldtimer op te schorten.
Oldtimer beschadigd tijdens dorpsfeest: Het was een cadeau Zwevegem Het Nieuwsblad.
Amine en zijn vrouw Aneta zijn er het hart van in: Niemand heeft zogezegd iets gezien. Zwevegem / Sint-Denijs. De deur is ingestampt, de antenne en spiegels afgebroken, zegt Amine Beldjoudi over zijn oldtimer die midden het feestgedruis van de Ommegang werd beschadigd.
Nuttige informatie voor wie een oldtimer wil KBC Bank Verzekering.
De verkeersbelasting, de Belasting Op Inverkeerstelling en de autoverzekering voor een oldtimer zijn dan wel een stuk goedkoper dan bij een moderne auto, je oldtimer verbruikt wellicht meer benzine en heeft intensiever onderhoud nodig. Je kunt voor de aankoop van je oldtimer natuurlijk ook een persoonlijke lening aangaan en je eigen spaargeld houden voor onvoorziene kosten.

Contacteer ons

oldtimer
dkv verzekering
ethias autoverzekering
wa
goedkope verzekering auto
autoverzekering belgie
goedkoopste autoverzekering belgie
autoverzekering opzeggen bij verkoop auto
autoverzekering prijs
huis verzekeren