Resultaten voor fiets verzekeren

fiets verzekeren

KBC-Fietsverzekering KBC Bank Verzekering.
De wereldwijde verzekering voor jouw nieuwe fiets. De wereldwijde verzekering voor jouw nieuwe fiets. Voor elk type fiets. Elektrische fiets, vouwfiets, bakfiets We verzekeren alle nieuwe fietsen met een factuurbedrag tussen 600 en 10.000 euro. Voor koersfietsen en mountainbikes zijn er enkele extra voorwaarden.
Bescherm uw fiets tegen diefstal en schade DVV Verzekeringen.
Als u een dure fiets gekocht hebt, is een omniumfietsverzekering verstandig om uw investering goed te beschermen. DVV Verzekeringen zal u dan een vergoeding betalen als uw fiets wordt gestolen of beschadigd. Natuurlijk vragen we wel dat u zelf goed voor uw fiets zorgt door hem stevig vast te maken.
Verzekering fiets elektrische fiets Ethias.
of vind een kantoor. Waarom kiezen voor Ethias? Verzekering op maat in functie van uw behoeften. Verzekering Elektrische fiets Speed Pedelec. Indien uw fiets vooruit gaat zonder te trappen. moet deze in een verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid BA voor motorrijtuigen verzekerd worden.
Fietsomnium Callant Verzekeringen Financieel Advies: Callant Verzekeringen Financieel Advies.
Of het nu onze stadsfiets is waar we boodschappen mee doen, onze elektrische fiets waarmee we over veldwegen cruisen of onze racefiets waarmee we onze conditie op peil houden: we kunnen onze fiets niet missen. Reden genoeg voor Callant Verzekeringen om met het luik Fietsomnium een apart hoofdstuk te breien aan fietsen en fietsverzekeringen. Meer nog: we bieden u een volledige module waarmee u online uw fiets kunt verzekeren.
De verzekeringen van ENRA ENRA verzekeringen bv.
Dé specialist in verzekeringen voor uw elektrische fiets! Snel en voordelig geregeld bij uw fietsspecialist. Dé specialist in fietsverzekeringen! Snel en voordelig geregeld bij uw fietsspecialist. Racefiets en MTB-verzekering. Melding bijbestelde sleutels. De verzekeringen van ENRA. Elektrische fiets verzekering. Diefstal of omnium dekking.
Elektrische fietsen ENRA verzekeringen bv.
In de onderstaande tabel ziet u de verschillen en overeenkomsten van de diefstal en omnium verzekering staan. Let op: staat uw fiets niet op slot? Dan bent u niet verzekerd voor diefstal. Zet daarom uw fiets altijd op slot als u hem achterlaat.
VAB-Fietsverzekering Bereken je premie VAB.
Voor elektrische tot 25km/u en stadsfietsen, tot 6 maanden na aankoop. te verzekeren waarde: tot 2.000 voor een stadsfiets en tot 10.000 voor een e-bike. We vergoeden de kosten bij diefstal van je fiets. Onverwachte beschadiging waardoor je fiets onbruikbaar is, betalen we terug.
Fietsverzekering in België Verzekeringen.be.
Opgelet: er zijn fietsverzekeraars waarbij het niet mogelijk is om een fietsverzekering af te sluiten voor elke soort fiets. Daarom raden we je aan om vooraf na te gaan of je jouw fiets kan verzekeren bij de verzekeraar naar wens.

Contacteer ons

simulatie verzekering auto
vergelijk auto
woning verzekeren
ba verzekering
auto verzekering belgie
autobedrijf
fiets verzekeren
online autoverzekering