Resultaten voor fiets verzekeren

fiets verzekeren

Verzekering fiets elektrische fiets Ethias.
Onze fietsverzekering biedt u een oplossing op maat en uniek op de markt. Om uzelf en uw fiets te verzekeren naar uw behoeften, beschikt u over 4 waarborgen naar keuze. Goed om te weten: Ethias dekt de Burgerlijke Aansprakelijkheid en de Rechtsbijstand.
Bescherm uw fiets tegen diefstal en schade DVV Verzekeringen.
Als u een dure fiets gekocht hebt, is een omniumfietsverzekering verstandig om uw investering goed te beschermen. DVV Verzekeringen zal u dan een vergoeding betalen als uw fiets wordt gestolen of beschadigd. Natuurlijk vragen we wel dat u zelf goed voor uw fiets zorgt door hem stevig vast te maken.
Fietsverzekering? VAB beschermt je fiets tegen diefstal, schade en pech.
te verzekeren waarde: tot 2.000 voor een stadsfiets en tot 10.000 voor een e-bike. We vergoeden de kosten bij diefstal van je fiets. Onverwachte beschadiging waardoor je fiets onbruikbaar is, betalen we terug. Indien nodig helpen we je weer op weg of brengen je naar huis.
Fietsomnium: Callant Verzekeringen Financieel Advies.
Reden genoeg voor Callant Verzekeringen om met het luik Fietsomnium een apart hoofdstuk te breien aan fietsen en fietsverzekeringen. Fietsomnium biedt u een volledige module waarmee u online uw fiets kunt verzekeren. Dé polis die uw fiets verzekert tegen diefstal en beschadiging.
Allianz Global Assistance Fervent fietser? Kies voor zekerheid met een fietsverzekering!
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA. Fietsverzekering, gewone fiets. Fietsverzekering, elektrische fiets. De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP PC S.A, Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.
Elektrische fietsen ENRA verzekeringen bv.
In de onderstaande tabel ziet u de verschillen en overeenkomsten van de diefstal en omnium verzekering staan. Let op: staat uw fiets niet op slot? Dan bent u niet verzekerd voor diefstal. Zet daarom uw fiets altijd op slot als u hem achterlaat.
KBC-Fietsverzekering KBC Bank Verzekering.
De wereldwijde verzekering voor jouw nieuwe fiets. De wereldwijde verzekering voor jouw nieuwe fiets. Voor elk type fiets. Elektrische fiets, vouwfiets, bakfiets We verzekeren alle nieuwe fietsen met een factuurbedrag tussen 600 en 10.000 euro. Voor koersfietsen en mountainbikes zijn er enkele extra voorwaarden.
Fietsverzekering in België Verzekeringen.be.
Opgelet: er zijn fietsverzekeraars waarbij het niet mogelijk is om een fietsverzekering af te sluiten voor elke soort fiets. Daarom raden we je aan om vooraf na te gaan of je jouw fiets kan verzekeren bij de verzekeraar naar wens.

Contacteer ons

simulatie verzekering auto
vergelijk auto
woning verzekeren
ba verzekering
auto verzekering belgie
autobedrijf
fiets verzekeren
online autoverzekering