Meer resultaten voor klassieke auto verzekeren

klassieke auto verzekeren

Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen.
96 euro voor een volledige verzekering BA Rechtsbijstand voor uw oldtimer auto / moto / tractor / bromfiets. Per bijkomende oldtimer slechts 15 euro jaarpremie, rechtsbijstand inclusief. Dit tarief is ook geldig voor oldtimers met gewone nummerplaten! Het hoeft dus géén O-plaat te zijn! Géén verplicht lidmaatschap van een club, dus geen lidgeld te betalen. Geen kilometerbeperkingen en geen rijtijdenbeperkingen. Een super tarief van 200 euro voor hobbytimers zoals Lotus Elise, Porsche 993, BMW M3, Mercedes SL. Ook een totaalpakketoplossing voor jonge bestuurders mogelijk. Ook oplossing voor bestuurders van firmawagens. Mét mogelijkheid om uw hobbywagens mee tegen brand te verzekeren.
Klassieke oldtimer verzekeren? Gio Klassieker Verzekering.
Een klassieke auto. Dat is geen liefhebberij, dat is pure liefde en passie. Een auto die u verzorgt alsof het uw eigen kind is. En als er iets mee gebeurt, dan staat Gio Klassieker Verzekering voor u klaar. De autogekke oldtimer verzekeraar die bij schade alles uit de kast haalt om uw klassieker perfect te herstellen. Gio Klassieker Verzekering. Gio Klassieker Verzekering is onderdeel van Johanknegt adviesgroep B.V. Meer over Gio. Ruim 15.000 tevreden klanten. Persoonlijk en eerlijk advies. Laagste offerte garantie. Fehac erkende polisvoorwaarden. Gio Klassieker Verzekering. Burgemeester de Bordesstraat 86. 1404 GZ Bussum. 036 548 7070. Aangesloten taxateurs PDF. Alfa Romeo verzekeren.
Klassieke auto verzekeren De Oldtimerverzekering. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Oldtimers en klassieke autos kunnen bij ons in het voordelige Klassiekertarief. Het gaat om klassieke voertuigen ouder dan 10 jaar die alleen recreatief worden gebruikt. De klassieker moet in het boek de onschatbare klassieker vermeld staan. De klassieker dient minimaal voor beperkt Casco verzekerd te worden. Wilt u alleen WA dekking? kies dan voor onze Unigarant Oldtimer verzekering. U bezit de klassieker als 2e auto.
Oldtimerverzekering: de voor en nadelen Touring Verzekeringen.
Nogal logisch, een oudje wordt met meer aanzien behandeld dan een gewone wagen! Om te weten of uw voertuig in aanmerking komt om als oldtimer te verzekeren, kijkt u naar de datum op het kentekenbewijs. Dedatum van belang is die van de indienstname van de wagen en niet die van het bouwjaar. Nadelen: strikte voorwaarden. Indien u uw voertuig aangeeft als oldtimer, ontvangt u een 0 nummerplaat. Eens u die plaat aangebracht heeft, moet u zich houden aan een aantal gebruiksregels. Zo is het verboden voor oldtimers.: Te rijden op de openbare weg buiten georganiseerde manifestaties en voorbereidende testritten. Te rijden buiten een straal van 25 km van het domicilie, behalve om naar een manifestatie te gaan. De wagen te gebruiken voor professionele doeleinden. Een vergoeding te vragen voor het vervoer. De wagen te gebruiken voor woon-werkverkeer. Bent u verplicht een oldtimerverzekering af te sluiten? Zelfs als uw auto 25 kaarsjes heeft uitgeblazen, verplicht niets u ertoe een oldtimerverzekering aan te gaan. Aan u om de voor en nadelen af te wegen.: Gebruikt u uw wagen vaak? Dan houdt u zich het best aan een klassieke verzekeringsformule.
Waar vind ik een goede classic car verzekering?
Je moet dus voorzien zijn van een andere wagen om te bewijzen dat je oldtimer of klassieke auto niet voor normaal gebruik dient. Alle informatie en voorwaarden kan je terugvinden op de website van de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen BFOV. Tip: Vraag ook een gratis offerte aan voor een kilometerverzekering bij Corona Direct als je je jaarlijks minder dan 15.000 kilometer met de klassieke wagen verplaatst. Op die manier kan je verschillende alternatieve opties met elkaar vergelijken en wordt het hopelijk iets eenvoudiger om de ideale autoverzekering te vinden voor je klassieke wagen of oldtimer. Klik hier om de website van Corona Direct te bezoeken. Classic Car of Oldtimer verzekeren.
Verzekering oldtimer Ethias.
Als dit juist is, gelieve verder te gaan aan het basistarief. Als dit niet juist is, bel naar 011 28 29 97 om de persoon door te geven die deel uitmaakt van uw gezin en reeds een individuele Auto of Woningverzekering heeft bij Ethias. Live Chat niet beschikbaar! Bent u Ethias-klant? Dan krijgt u PRICE korting! tussen 18 en 18.30u. U wenst zich bij Ethias te verzekeren?
Classic car verzekering Ethias.
Als dit niet juist is, bel naar 011 28 29 97 om de persoon door te geven die deel uitmaakt van uw gezin en reeds een individuele Auto of Woningverzekering heeft bij Ethias. Live Chat niet beschikbaar! Bent u Ethias-klant? Dan krijgt u PRICE korting! tussen 18 en 18.30u. U wenst zich bij Ethias te verzekeren?

Contacteer ons

axa autoverzekering
wa verzekering
touring verzekeringen
autoverzekering afsluiten
Vergelijk autoverzekeringen
klassieke auto verzekeren
de goedkoopste auto
prijs verzekering auto
ba verzekering auto