Resultaten voor klassieke auto verzekeren

klassieke auto verzekeren

Klassieke oldtimer verzekeren? GIO Klassiekerverzekeringen.
Een klassieke auto. Dat is geen liefhebberij, dat is pure liefde en passie. Een auto die u verzorgt alsof het uw eigen kind is. En als er iets mee gebeurt, dan staat GIO Klassiekerverzekeringen voor u klaar. De autogekke oldtimer verzekeraar die bij schade alles uit de kast haalt om uw klassieker perfect te herstellen. Meer over GIO. Ruim 15.000 tevreden klanten. Persoonlijk en eerlijk advies. Laagste offerte garantie. Fehac erkende polisvoorwaarden. Burgemeester de Bordesstraat 86. 1404 GZ Bussum. 036 548 7070. Aangesloten taxateurs PDF. Alfa Romeo verzekeren.
Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen.
96 euro voor een volledige verzekering BA Rechtsbijstand voor uw oldtimer auto / moto / tractor / bromfiets. Per bijkomende oldtimer slechts 15 euro jaarpremie, rechtsbijstand inclusief. Dit tarief is ook geldig voor oldtimers met gewone nummerplaten! Het hoeft dus géén O-plaat te zijn! Géén verplicht lidmaatschap van een club, dus geen lidgeld te betalen. Geen kilometerbeperkingen en geen rijtijdenbeperkingen. Een super tarief van 200 euro voor hobbytimers zoals Lotus Elise, Porsche 993, BMW M3, Mercedes SL. Ook een totaalpakketoplossing voor jonge bestuurders mogelijk. Ook oplossing voor bestuurders van firmawagens. Mét mogelijkheid om uw hobbywagens mee tegen brand te verzekeren.
Oldtimerverzekering.
Dagelijks gebruik Kan ik mijn oldtimer verzekeren als ik die dagelijks gebruik? Nee, deze oldtimerverzekering biedt hiervoor geen dekking. Maar met onze auto, motor, bromfiets of tractorverzekering kunnen wij u een prima dekking bieden. Hobbygebruik Wat verstaat Univé onder hobbygebruik als oldtimer?
Oldtimerverzekering Vanaf 28, per jaar. jaguar_new_logo. Combined Shape. jaguar_new_logo. Combined Shape.
Waarom je auto verzekeren bij de Oldtimerverzekering.nl? Wij geloven dat wij één van de goedkoopste aanbieders zijn van Nederland en dat wij als liefhebbers van oldtimers je een goed advies kunnen geven. De verzekering heeft goede voorwaarden en dekking. Je oldtimer verzekeren is heel gemakkelijk.
Klassieke auto's' verzekeren Kuiper Verzekeringen.
Uw klassieke auto verzekeren. De auto's' van Ettore Bugatti, Walter Bentley, Henri Morgan, Frederic Henry Royce, de gebroeders Duesenberg, Henri Ford, Hispano Suiza, Alfa Romeo en vele andere merken vormen een legendarische klasse, die tot op de dag vandaag niets aan glans heeft verloren.
Verzekering oldtimer Ethias.
Als dit niet juist is, bel naar 011 28 29 97 om de persoon door te geven die deel uitmaakt van uw gezin en reeds een individuele Auto of Woningverzekering heeft bij Ethias. Live Chat niet beschikbaar! Bent u Ethias-klant? Dan krijgt u PRICE korting! tussen 18 en 18.30u. U wenst zich bij Ethias te verzekeren?
Oldtimerverzekering: de voor en nadelen Touring Verzekeringen.
Om te weten of uw voertuig in aanmerking komt om als oldtimer te verzekeren, kijkt u naar de datum op het kentekenbewijs. Dedatum van belang is die van de indienstname van de wagen en niet die van het bouwjaar. Nadelen: strikte voorwaarden. Indien u uw voertuig aangeeft als oldtimer, ontvangt u een 0 nummerplaat. Eens u die plaat aangebracht heeft, moet u zich houden aan een aantal gebruiksregels. Zo is het verboden voor oldtimers.: Te rijden op de openbare weg buiten georganiseerde manifestaties en voorbereidende testritten. Te rijden buiten een straal van 25 km van het domicilie, behalve om naar een manifestatie te gaan. De wagen te gebruiken voor professionele doeleinden. Een vergoeding te vragen voor het vervoer. De wagen te gebruiken voor woon-werkverkeer. Bent u verplicht een oldtimerverzekering af te sluiten? Zelfs als uw auto 25 kaarsjes heeft uitgeblazen, verplicht niets u ertoe een oldtimerverzekering aan te gaan. Aan u om de voor en nadelen af te wegen.: Gebruikt u uw wagen vaak? Dan houdt u zich het best aan een klassieke verzekeringsformule.

Contacteer ons

axa autoverzekering
wa verzekering
touring verzekeringen
autoverzekering afsluiten
Vergelijk autoverzekeringen
klassieke auto verzekeren
de goedkoopste auto
prijs verzekering auto
ba verzekering auto