Meer resultaten voor verzekerd

verzekerd

Goed verzekerd Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en voor je het beseft, is het al gebeurd. Leiding zijn betekent niet dat je superman of supervrouw moet zijn, maar het is wel goed te weten wie in welke omstandigheden verzekerd is.
Moet ik als huurder een verzekering nemen? CIBweb.
De brandverzekering van de verhuurder-eigenaar dekt slechts de schade aan het gebouw, maar niet de inboedel van de huurder. Door het afsluiten van een brandverzekering wordt bovendien ook de huurdersaansprakelijkheid verzekerd. Huurdersaansprakelijkheid houdt in dat je als huurder ook aansprakelijk bent voor de schade die je aan anderen toebrengt, waaronder je huisbaas of andere huurders in het gebouw.
Zeker verzekerd VDAB.
Op de terugweg naar je werk, word je in beschonken toestand aangereden omdat je een rood verkeerslicht negeerde. Verzekerd door je werk? Ik zou het echter niet proberen, want verzekerd zijn als werknemer betekent niet dat je beschermd bent tegen sancties van je baas.
Voertuigen die verplicht verzekerd moeten worden FOD Economie.
Voertuigen die verplicht verzekerd moeten worden. Table of Contents. Welke voertuigen zijn onderworpen aan verzekeringsplicht? Naast autos, vrachtwagens en andere motorrijtuigen zijn er nog een aantal voertuigen waarvan u als consument niet zou vermoeden dat u die moet laten verzekeren.
Je sportclub goed verzekerd Dynamo Project.
Je sportclub goed verzekerd. Iedere sportclub heeft nood aan verzekeringen. Ben je aangesloten bij een erkende sportfederatie dan wordt de sportieve verzekering via hen geregeld. Maar let op, er zijn mogelijk nog andere verzekeringen die je maar beter afsluit. Een overzicht van de meest courante verzekeringen die voorkomen bij sportclubs, vind je in deze brochure.
Beroepsaansprakelijkheid consultants: slechts 1 op 3 verzekerd.
Oplossingen voor uw risicos. Vanbreda Risk Benefits Nieuws Slechts 1 op 3 consultants verzekerd in beroepsaansprakelijkheid Slechts 1 op 3 consultants verzekerd in beroepsaansprakelijkheid. IT en businessconsultants zijn bij de snelst groeiende beroepsgroep in België, maar toch verzekert slechts een derde van hen zich tegen schade van contractuele aard.
Verzekering Belgium.be.
Het bewijs van verzekering, ook gekend als de groene kaart, moet verplicht aanwezig zijn in uw voertuig. Als u niet verzekerd bent, pleegt u een strafbaar feit. Meer informatie over de wetgeving omtrent verzekering van voertuigen vindt u op de website van de Belgische wegcode.
Verzekering Wikipedia.
De verzekeringnemer is verplicht vóór het sluiten van de overeenkomst aan de verzekeraar alle feiten mee te delen die hij kent of behoort te kennen, en waarvan, naar hij weet of behoort te weten, de beslissing van de verzekeraar of, en zo ja, op welke voorwaarden, hij de verzekering wil sluiten, afhangt of kan afhangen.

Contacteer ons

argenta verzekeringen
vab verzekering auto
vergelijk autoverzekering
auto verzekeren zonder kenteken
verzekering simulatie
verzekering auto belgie
grijs kenteken verzekeren
verzekerd
ing autoverzekering