Op zoek naar auto verzekeren op andere naam?

auto verzekeren op andere naam

Verzekering op andere naam JuridischForum.be.
11 berichten Pagina 1 van 1. Verzekering op andere naam. 1, 3 jaar 6 maand geleden 26 aug 2014 1542.: Ik woon in Belgiƫ en ga een audi A3kopen, Nu, als jonge bestuurder, 24jaar een onium op mijn naam nemen is gekkewerk, en zal bijna geen 1 verzekeraar doen., Nu het volgende, kan ik de auto en nummerplaten op mijn naam nemen, en alleen de verzekering op mijn Ouders hun naam?
Auto op een andere naam zetten Autoverzekering.nl.
In verband met het aantal schadevrije jaren van je ouders, betaal je meestal een lagere premie dan wanneer de verzekering op je eigen naam zou staan. Toch is het niet altijd slim om de auto te verzekeren op naam van iemand anders. Autoverzekering op andere naam dan auto.
Autoverzekering op andere naam raquo Uitleg gevolgen Geld.nl.
Toch komt het soms voor dat ouders een autoverzekering afsluiten voor hun kind of dat een partner de auto van zijn of haar partner wil verzekeren. In dit artikel vind je informatie over je auto verzekeren op een andere naam.
Wie moet de autoverzekering afsluiten en wie is er verzekerd?
Daarnaast geldt er op basis van Artikel 19 een uitzondering voor het opvorderen door een burgerlijke of militaire autoriteit. Eventuele schade die daaruit voortvloeit wordt gewaarborgd door de publiekrechtelijke persoon, in naam waarvan de vordering heeft plaatsgevonden. In alle andere gevallen geldt de verzekering die u heeft afgesloten voor de auto, inclusief de bestuurder van dat moment.
Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar Spaargids.be forum.
Huidige situatie: vriendin rijdt met wagen, die eigendom is van moeder, verzekering op naam moeder, met vriendin als regelmatig bestuurder aangegeven bij verzekeraar. Nu: vriendin gaat uit huis, maar blijft de wagen gebruiken, nu als woon-werk-verkeer, dus als hoofdgebruiker, maar woont dus niet meer in bij ouders. De ouders doen dus eigenlijk de wagen cadeau aan de dochter. Kan iemand een autoverzekering nemen op een wagen die niet de zijne/hare is. Op deze manier dient er ook geen nieuwe plaat/keuring/. te doorlopen worden. Berichten: 153 Lid geworden op: 25 Mar 2008 Contact.: Re: Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar. Bericht door cleo 5 Juni 2012, 1510.: Ja, de hoofdverzekerde hoeft niet de eigenaar te zijn. Belangrijk is dat de verzekerde degene is die met de auto rijdt. Aan de andere kant kan de nummerplaat zonder problemen overgedragen worden van ouder op kind.
Autoverzekering afsluiten op naam ouders? Niet doen!
Als een auto op jouw naam staat, dan mag de autoverzekering in principe alleen door jou persoonlijk worden afgesloten. Je ouders zijn geen kentekenhouder van de auto en mogen de auto dus niet op hun naam verzekeren. Laagste premie voor jongeren.
Cookie Manager Independer.
Wagen registeren op iemand anders zijn naam Ethias.
Indien u een offerte wilt maken voor een andere persoon, contacteer dan ons Contactcenter Leven: 011 28 27 40 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. U geniet een korting op de eerste gefactureerde jaarpremie. Deze korting kan u behouden indien u of een gezinslid samenwonende partner, kind of ouder op het moment van de jaarlijkse hernieuwing van uw contract titularis is van een Auto of Woningverzekering.

Contacteer ons

verzekering gewaarborgd inkomen
auto verzekeren op andere naam
argenta autoverzekering
verzekering auto simulatie
abr verzekering
auto all risk verzekeren
autoverzekering vergelijken belgie