Meer resultaten voor auto verzekeren op andere naam

auto verzekeren op andere naam

Autoverzekering op naam van een ander, mag dat? Autoverzekeringen.
Uitzonderingen autoverzekering op andere naam. Als het gaat om partners die op hetzelfde adres wonen of wanneer je bij de aanvraag direct aangeeft dat de eigenaar niet de regelmatige bestuurder is, wil een verzekeraar nog weleens een uitzondering maken. De premie kan op die manier berekend worden op de daadwerkelijke bestuurder. Gaat een verzekering hier niet mee akkoord, dan gaat het hele feest niet door. Eigen autoverzekering afsluiten. Ons advies is om je eigen auto altijd zelf te verzekeren.
De auto van een ander verzekeren is fraude Verzekering.nl.
Het verzekeren van een ander kan dus negatieve gevolgen hebben voor uw premie. Daarom is het belangrijk dat de verzekering op naam staat van de persoon die de auto gebruikt. Op onze website www.verzekering.nl kunt u heel snel en gemakkelijk een autoverzekering afsluiten.
Autoverzekering: Leemans kredieten.
Kies je eigen advocaat bij boetes, aanrijding, zware overtredingen e.d. De onmisbare aanvulling op de verplichte verzekering BA Auto! Deze dekking voorziet in een vergoeding wanneer u als bestuurder van uw verzekerd voertuig in een verkeersongeval bent betrokken. Pechverhelping bij ongeval en pech. Ook moto en bromfietsverzekering mogelijk. Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen. Online aanvragen antwoord binnen 24 uur Bel ons vrijblijvend 03 325 90 48 Klantenzone Volg online je dossier op. Veel gestelde vragen. Waarom kiezen voor een verzekering bij Leemans? In tegenstelling tot andere kanalen, moeten we niet de boodschap verkondigen van één verzekeraar of bankverzekeraar maar gaan we zoeken bij verschillende verzekeringsmaatschappijen naar de beste oplossing voor jouw vragen.
Dit riskeer je als je de verzekering voor de auto van je kind op jouw naam zet.
Wat zegt de wet? Dit riskeer je als je de verzekering voor de auto van je kind op jouw naam zet. Dit riskeer je als je de verzekering voor de auto van je kind op jouw naam zet. 03/09/2018 Jan Roodhooft, advocaat.
Autoverzekering afsluiten voor iemand anders, mag dat? Lastenvrij.
Maar is het wel mogelijk om een auto te verzekeren op naam van iemand anders? Het antwoord is nee, behalve voor een partner die op hetzelfde adres woont. Lees hieronder alles over het verzekeren van iemand anders auto. De eigenaar van de auto moet de auto verzekeren.
Autoverzekering Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Onder deze polis kan je volgende voertuigen NIET verzekeren: vrachtwagens, bussen, mobilhomes, moto's' en bromfietsen, werkrijtuigen. Wat kost deze verzekering? Keuze 1: omnium. Maximum 8 dagen 7540, euro. Maximum 15 dagen 10053, euro. Maximum 25 dagen 12567, euro. Maximum 30 dagen 15080, euro. Keuze 2: vrijstelling afkopen van bestaande omnium. a dekking vrijstelling max. 24789, euro max. 15 dagen 3299, euro. 30 dagen 5499, euro. b dekking vrijstelling max. 49579, euro max. 15 dagen 4289, euro. 30 dagen 7148, euro. c dekking vrijstelling max. 74368, euro max. 15 dagen 4618, euro. 30 dagen 7697, euro. Keuze 3: vrijstelling afkopen van BA bij huurvoertuigen tot maximum 49579, euro. Maximum 15 dagen 3147, euro. Maximum 20 dagen 4722, euro. Maximum 30 dagen 6295, euro. Een aanhangwagen is gratis verzekerd samen met het trekkend voertuig. Als de aanhangwagen meer dan 750kg weegt, wordt de premie verdubbeld! Noodzakelijke gegevens voor je aanvraag. Voor een gehuurde auto. Naam, adres en telefoonnummer van de verhuurfirma. Kijk het huurcontract na: is er een omniumverzekering voor de auto afgesloten en zo ja, is er een vrijstelling op deze omniumverzekering?
Autoverzekering afsluiten op naam ouders? Niet doen!
Ten eerste is het formeel gezien niet eens mogelijk. Als een auto op jouw naam staat, dan mag de autoverzekering in principe alleen door jou persoonlijk worden afgesloten. Je ouders zijn geen kentekenhouder van de auto en mogen de auto dus niet op hun naam verzekeren.
Auto verzekeren op andere naam Uitleg Geld.nl.
Auto verzekeren op andere naam. De kentekenhouder van een auto is in principe verplicht om deze minimaal WA te verzekeren. Maar in sommige gevallen is het echter wenselijk om de auto op een andere naam te verzekeren, bijvoorbeeld op naam van je partner, kind of vriend.

Contacteer ons

verzekering gewaarborgd inkomen
auto verzekeren op andere naam
argenta autoverzekering
verzekering auto simulatie
abr verzekering
auto all risk verzekeren
autoverzekering vergelijken belgie