Resultaten voor auto verzekeren op andere naam

auto verzekeren op andere naam

Autoverzekering afsluiten op andere naam deAutoverzekering.com.
Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld ouders een autoverzekering willen afsluiten voor hun kind of dat een partner de auto van zijn of haar partner wilt verzekeren. Er is één uitzondering bij het verzekeren van de auto op een andere naam.
Verzekering op andere naam JuridischForum.be.
11 berichten Pagina 1 van 1. Verzekering op andere naam. 1, 4 jaar 2 maand geleden 26 aug 2014 1542.: Ik woon in België en ga een audi A3kopen, Nu, als jonge bestuurder, 24jaar een onium op mijn naam nemen is gekkewerk, en zal bijna geen 1 verzekeraar doen., Nu het volgende, kan ik de auto en nummerplaten op mijn naam nemen, en alleen de verzekering op mijn Ouders hun naam?
Auto verzekeren op andere naam dan eigenaar Uitleg Geld.nl.
Autoverzekering op andere naam dan eigenaar. De kentekenhouder van een auto is in principe verplicht om deze minimaal WA te verzekeren. Maar in sommige gevallen is het echter wenselijk om de auto op een andere naam te verzekeren, bijvoorbeeld op naam van je partner, kind of vriend.
Wie moet de autoverzekering afsluiten en wie is er verzekerd?
Daarnaast geldt er op basis van Artikel 19 een uitzondering voor het opvorderen door een burgerlijke of militaire autoriteit. Eventuele schade die daaruit voortvloeit wordt gewaarborgd door de publiekrechtelijke persoon, in naam waarvan de vordering heeft plaatsgevonden. In alle andere gevallen geldt de verzekering die u heeft afgesloten voor de auto, inclusief de bestuurder van dat moment.
Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar Spaargids.be forum.
5 Juni 2012, 1400.: Huidige situatie: vriendin rijdt met wagen, die eigendom is van moeder, verzekering op naam moeder, met vriendin als regelmatig bestuurder aangegeven bij verzekeraar. Nu: vriendin gaat uit huis, maar blijft de wagen gebruiken, nu als woon-werk-verkeer, dus als hoofdgebruiker, maar woont dus niet meer in bij ouders. De ouders doen dus eigenlijk de wagen cadeau aan de dochter. Kan iemand een autoverzekering nemen op een wagen die niet de zijne/hare is. Op deze manier dient er ook geen nieuwe plaat/keuring/. te doorlopen worden. Berichten: 154 Lid geworden op: 25 Mar 2008 Contact.: Re: Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar. Bericht door cleo 5 Juni 2012, 1510.: Ja, de hoofdverzekerde hoeft niet de eigenaar te zijn. Belangrijk is dat de verzekerde degene is die met de auto rijdt. Aan de andere kant kan de nummerplaat zonder problemen overgedragen worden van ouder op kind.
Autoverzekering afsluiten op naam ouders? Niet doen!
Als een auto op jouw naam staat, dan mag de autoverzekering in principe alleen door jou persoonlijk worden afgesloten. Je ouders zijn geen kentekenhouder van de auto en mogen de auto dus niet op hun naam verzekeren. Laagste premie voor jongeren.
Waarom je je auto beter niet op een andere naam kan verzekeren Independer.nl.
home weblog Autoverzekering Waarom je je auto beter niet op een andere naam kan verzekeren. 4 september 2017 Geschatte leestijd: 3 min 0 reacties. Tip een vriend.: Waarom je je auto beter niet op een andere naam kan verzekeren. Kan ik de auto van mijn zoon of dochter verzekeren?
Autoverzekering verzekeringnemer is niet de eigenaar Gratis Rijbewijs Online Forum.
Autoverzekering verzekeringnemer is niet de eigenaar. Plaats hier andere vragen die niet meteen met de leerstof te maken hebben. Zoek Uitgebreid zoeken. 11 berichten Pagina 1 van 1. Autoverzekering verzekeringnemer is niet de eigenaar. Bericht door StefanVD 03 sep 2008, 1402.: Een familielid is bereid om mij zijn tweede wagen te laten gebruiken om te leren rijden. Kan ik de wagen op mijn naam laten verzekeren ook al kost dit relatief veel zodat de eigenaar zijn verzekering kan opzeggen?

Contacteer ons

verzekering gewaarborgd inkomen
auto verzekeren op andere naam
argenta autoverzekering
verzekering auto simulatie
abr verzekering
auto all risk verzekeren
autoverzekering vergelijken belgie