Op zoek naar auto verzekeren op andere naam?

auto verzekeren op andere naam

Wagen registeren op iemand anders zijn naam Ethias.
Indien u een offerte wilt maken voor een andere persoon, contacteer dan ons Contactcenter Leven: 011 28 27 40 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. U geniet een korting op de eerste gefactureerde jaarpremie. Deze korting kan u behouden indien u of een gezinslid samenwonende partner, kind of ouder op het moment van de jaarlijkse hernieuwing van uw contract titularis is van een Auto of Woningverzekering.
Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar Spaargids.be forum.
Huidige situatie: vriendin rijdt met wagen, die eigendom is van moeder, verzekering op naam moeder, met vriendin als regelmatig bestuurder aangegeven bij verzekeraar. Nu: vriendin gaat uit huis, maar blijft de wagen gebruiken, nu als woon-werk-verkeer, dus als hoofdgebruiker, maar woont dus niet meer in bij ouders. De ouders doen dus eigenlijk de wagen cadeau aan de dochter. Kan iemand een autoverzekering nemen op een wagen die niet de zijne/hare is. Op deze manier dient er ook geen nieuwe plaat/keuring/. te doorlopen worden. Berichten: 153 Lid geworden op: 25 Mar 2008 Contact.: Re: Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar. Bericht door cleo 5 Juni 2012, 1510.: Ja, de hoofdverzekerde hoeft niet de eigenaar te zijn. Belangrijk is dat de verzekerde degene is die met de auto rijdt. Aan de andere kant kan de nummerplaat zonder problemen overgedragen worden van ouder op kind.
Verzekering op andere naam JuridischForum.be.
Berichten: 2 Reputation: 0. Verzekering op andere naam. 1, 3 jaar 8 maand geleden 26 aug 2014 1542.: Ik woon in Belgiƫ en ga een audi A3kopen, Nu, als jonge bestuurder, 24jaar een onium op mijn naam nemen is gekkewerk, en zal bijna geen 1 verzekeraar doen., Nu het volgende, kan ik de auto en nummerplaten op mijn naam nemen, en alleen de verzekering op mijn Ouders hun naam?
Auto verzekeren op andere naam raquo Uitleg gevolgen Geld.nl.
Je bevindt je hier: Geld.nl Autoverzekering Autoverzekering afsluiten Tips Auto verzekeren op andere naam. Autoverzekeren op andere naam. Een auto verzekeren op andere naam, kan dat eigenlijke wel? Een autoverzekering moet in principe altijd door de kentekenhouder afgesloten worden. De kentekenhouder is de eigenaar van de auto.
Auto verzekeren op andere naam, zelfde eigenaar.
To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Discussie: Auto verzekeren op andere naam, zelfde eigenaar. Abonneren op deze discussie. 25 maart 2012, 2000: 1. View Forum Posts. Auto verzekeren op andere naam, zelfde eigenaar.
Wie moet de autoverzekering afsluiten en wie is er verzekerd?
Daarnaast geldt er op basis van Artikel 19 een uitzondering voor het opvorderen door een burgerlijke of militaire autoriteit. Eventuele schade die daaruit voortvloeit wordt gewaarborgd door de publiekrechtelijke persoon, in naam waarvan de vordering heeft plaatsgevonden. In alle andere gevallen geldt de verzekering die u heeft afgesloten voor de auto, inclusief de bestuurder van dat moment.
Cookie Manager Independer.
Auto verzekeren op andere naam dan eigenaar raquo Uitleg en tips.
Maar in sommige gevallen is het echter wenselijk om de auto op een andere naam te verzekeren, bijvoorbeeld op naam van je partner, kind of vriend. Maar hoe gaan verzekeraars hiermee om? Kun je een autoverzekering op een andere naam dan die van de eigenaar van de auto zetten?

Contacteer ons

verzekering gewaarborgd inkomen
auto verzekeren op andere naam
argenta autoverzekering
verzekering auto simulatie
abr verzekering
auto all risk verzekeren
autoverzekering vergelijken belgie