Op zoek naar auto verzekeren op andere naam?

auto verzekeren op andere naam

Wie moet de autoverzekering afsluiten en wie is er verzekerd?
Daarnaast geldt er op basis van Artikel 19 een uitzondering voor het opvorderen door een burgerlijke of militaire autoriteit. Eventuele schade die daaruit voortvloeit wordt gewaarborgd door de publiekrechtelijke persoon, in naam waarvan de vordering heeft plaatsgevonden. In alle andere gevallen geldt de verzekering die u heeft afgesloten voor de auto, inclusief de bestuurder van dat moment.
Waarom je je auto beter niet op een andere naam kan verzekeren Independer.nl.
home weblog Autoverzekering Waarom je je auto beter niet op een andere naam kan verzekeren. 4 september 2017 Geschatte leestijd: 3 min 0 reacties. Tip een vriend.: Waarom je je auto beter niet op een andere naam kan verzekeren. Kan ik de auto van mijn zoon of dochter verzekeren?
Auto verzekeren op andere naam dan eigenaar raquo Uitleg Geld.nl.
Autoverzekering op andere naam dan eigenaar. De kentekenhouder van een auto is in principe verplicht om deze minimaal WA te verzekeren. Maar in sommige gevallen is het echter wenselijk om de auto op een andere naam te verzekeren, bijvoorbeeld op naam van je partner, kind of vriend.
Verzekering op andere naam JuridischForum.be.
Verzekering op andere naam. 1, 4 jaar 1 week geleden 26 aug 2014 1542.: Ik woon in Belgiƫ en ga een audi A3kopen, Nu, als jonge bestuurder, 24jaar een onium op mijn naam nemen is gekkewerk, en zal bijna geen 1 verzekeraar doen., Nu het volgende, kan ik de auto en nummerplaten op mijn naam nemen, en alleen de verzekering op mijn Ouders hun naam?
Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar Spaargids.be forum.
Huidige situatie: vriendin rijdt met wagen, die eigendom is van moeder, verzekering op naam moeder, met vriendin als regelmatig bestuurder aangegeven bij verzekeraar. Nu: vriendin gaat uit huis, maar blijft de wagen gebruiken, nu als woon-werk-verkeer, dus als hoofdgebruiker, maar woont dus niet meer in bij ouders. De ouders doen dus eigenlijk de wagen cadeau aan de dochter. Kan iemand een autoverzekering nemen op een wagen die niet de zijne/hare is. Op deze manier dient er ook geen nieuwe plaat/keuring/. te doorlopen worden. Berichten: 154 Lid geworden op: 25 Mar 2008 Contact.: Re: Autoverzekering: bestuurder, maar niet eigenaar. Bericht door cleo 5 Juni 2012, 1510.: Ja, de hoofdverzekerde hoeft niet de eigenaar te zijn. Belangrijk is dat de verzekerde degene is die met de auto rijdt. Aan de andere kant kan de nummerplaat zonder problemen overgedragen worden van ouder op kind.
Waarom het geen goed idee is om de autoverzekering van je zoon op je naam te zetten Verzekeren Moneytalk.be.
De politie komt ter plaatse en doet de nodige vaststellingen. Je zoon verklaart daarbij dat de auto de zijne is. De verzekeraar ontvangt dan een kopie van het opgemaakte pv. Die merkt dat je zoon verklaard heeft de hoofdbestuurder van de wagen te zijn, terwijl zijn naam nergens in het contract vermeld staat. In dat geval riskeer je beticht te worden van verzekeringsfraude en zelf de veroorzaakte schade te moeten vergoeden. Wees dus eerlijk. en duid bij het afsluiten van de autoverzekering je kind als voornaamste bestuurder aan. De premie ligt dan wel wat hoger, maar je zoon of dochter is sowieso wettelijk gedekt bij een ongeval. Bovendien kan de verzekeraar in dat geval de betaalde schadevergoeding nooit op jou of je kind verhalen.
Wagen registeren op iemand anders zijn naam Ethias.
Als dit niet juist is, bel naar 011 28 29 97 om de persoon door te geven die deel uitmaakt van uw gezin en reeds een individuele Auto of Woningverzekering heeft bij Ethias. Live Chat niet beschikbaar! Bent u Ethias-klant? Dan krijgt u PRICE korting! tussen 18 en 18.30u. U wenst zich bij Ethias te verzekeren? Wij kunnen u hierbij helpen! U vraagt online een contract aan.; Wij sturen u uw contract samen met een opzegbrief om het oude contract op te zeggen.;
Autoverzekering verzekeringnemer is niet de eigenaar Gratis Rijbewijs Online Forum.
Autoverzekering verzekeringnemer is niet de eigenaar. Plaats hier andere vragen die niet meteen met de leerstof te maken hebben. Zoek Uitgebreid zoeken. 11 berichten Pagina 1 van 1. Autoverzekering verzekeringnemer is niet de eigenaar. Bericht door StefanVD 03 sep 2008, 1402.: Een familielid is bereid om mij zijn tweede wagen te laten gebruiken om te leren rijden. Kan ik de wagen op mijn naam laten verzekeren ook al kost dit relatief veel zodat de eigenaar zijn verzekering kan opzeggen?

Contacteer ons

verzekering gewaarborgd inkomen
auto verzekeren op andere naam
argenta autoverzekering
verzekering auto simulatie
abr verzekering
auto all risk verzekeren
autoverzekering vergelijken belgie