Op zoek naar corona direct autoverzekering?

corona direct autoverzekering

Dirrrect Corona Direct Effie case 2017.
Het hero-product van Corona Direct is de kilometerverzekering: een verzekering waar het aantal kilometers dat je rijdt, je premie bepaalt en gericht is op ervaren particuliere auto-eigenaars. Ze kwamen hiermee in 2006 als eerste op de markt. Op een moeilijke markt wel te verstaan Want zeg nu zelf: wanneer denk je aan een autoverzekering?
Zo krijg je je autoverzekering tot 6 maanden lang helemaal gratis.
Met de kilometerverzekering van Corona Direct betaal je enkel voor de kilometers die je ook effectief aflegt met je wagen. Dat is meestal een stuk goedkoper. Bovendien kan je momenteel 2, 4 of 6 maanden je premie teruggestort krijgen. Voor alle aanvragen voor een autoverzekering bij Corona Direct tussen 3 januari en 31 mei 2018 krijg je je basispremie terugbetaald.
Corona Direct Kortingscode 50% Korting Maart 2019 in België.
Rijd je bijvoorbeeld minder dan 15.000 km per jaar? Dan biedt Corona Direct een goedkope autoverzekering, waarbij je soms wel 50% minder betaalt! Maar ook als je meer dan 15.000 km per jaar rijdt kun je bij Corona Direct goed terecht.
Corona Direct, Haren Brussel Tel: 022442. Verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen goudengids.be.
U rekent immers op ons wanneer de nood het hoogst is en daarom staan wij voor een directe aanpak. Contacteer ons voor uw autoverzekering, familiale verzekering, hondenverzekering, woningverzekering, uitvaartverzekering, hospitalisatieverzekering en pechbijstand. Maak nu een afspraak en Corona Direct staat u meteen bij!
Corona Direct Korting Tot 50% op je verzekering Maart 2019.
Corona Direct helpt je graag. Corona Direct kilometerverzekering en pechbijstand. In 2006 lanceerde Corona Direct als eerste Belgische verzekeraar de Corona Direct autoverzekering per kilometer. Met dit unieke concept betaal je alleen voor de kilometers die je werkelijk rijdt. Kies uit vier verschillende verzekeringsopties, van wettelijke tot volledige dekking.
Corona direct Depannage Pechverhelping.com.
5 100% 1 vote. Corona Direct behoort tot de 5 grote pechverhelping aanbieders in België. Corona Direct bestaat meer dan 80 jaar en was in 1974 de eerste direct aanbieder van verzekeringen in België. Corona Direct heeft een beperkt aanbod maar focust zich alleen op pechverhelping in België en Luxemburg.
verzekeringen ethias verzekeringen corona verzekeringen.
Corona direct Verzekeringen.be. Dit aanbod geldt niet als je eerst op Verzekeringen.be vergelijkt en vervolgens de autoverzekering rechtstreeks bij Corona Direct afsluit, zoals bijvoorbeeld op de website van Corona Direct zelf of telefonisch. Tip: hierbij vind je een overzicht van alle lopende promoties van particulieren verzekeringen.
Corona Direct Kortingscodes Promoties snip snip.
Corona Direct valt op door innovatieve verzekeringen zoals de autoverzekering per kilometer en een voordelige hondenverzekering. Laat je persoonlijk adviseren door een verzekeringsspecialist van Corona Direct en wees compleet, veilig en voordelig verzekerd. Corona Direct biedt regelmatig online aanbiedingen, en met een promocode ben je nóg voordeliger verzekerd!

Contacteer ons

wam verzekering
corona direct autoverzekering
online verzekeren auto
autoverzekering opzeggen
vergelijk verzekeringen auto
tweede auto verzekeren goedkoper
aon verzekering auto