Zoeken naar corona direct autoverzekering

corona direct autoverzekering

license-pre.
Verzekert Corona Direct jouw auto? Goed om weten. Hoe wordt je autoverzekering berekend? Bestaat er ook een Omnium Kilometerverzekering? Kan ik een Kilometerverzekering bij mijn verzekeringsagent nemen? Hoe weet ik hoeveel kilometers ik per jaar met de auto rijd? Bereken je premie. Verzekert Corona Direct jouw woning?
Veranderen van autoverzekering.
View Forum Posts. Veranderen van autoverzekering. Ik zou graag een veranderen van een standaard omniumverzekering naar een km omniumverzekering. Momenteel zit ik bij DAS, ik heb net een offerte van Corona Direct in de post gekregen en dit is ongeveer 500/jaar goedkoper.
Corona Direct autoverzekering vergelijken Simulatie offerte.
Dankzij deze 6 eenvoudige stappen en de simulaties hieronder kan je snel de tarieven waarborgen van de Corona Direct autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeringen. Via de knop Plus en minpunten hierboven kan je eveneens de sterktes zwaktes van de Corona autoverzekering vergelijken.
Corona Direct Kilometerverzekering YouTube.
De Kilometerverzekering van Corona Direct is een goedkopere autoverzekering per gereden km. Meer info op http//www.coronadirect.be.: Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Mening over Corona Direct Patrick uit Lanaken Duration: 220.
Corona Direct Kortingscode 50% korting in November 2017 voor Belgiƫ.
Rijd je bijvoorbeeld minder dan 15.000 km per jaar? Dan biedt Corona Direct een goedkope autoverzekering, waarbij je soms wel 50% minder betaalt! Maar ook als je meer dan 15.000 km per jaar rijdt kun je bij Corona Direct goed terecht.
Goedkope autoverzekering per kilometer in Belgiƫ.
Promotie geldig voor alle nieuwe offertes voor een autoverzekering bij Corona Direct, aangevraagd tussen 3 januari en 31 mei 2018 inbegrepen, en die binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend worden teruggestuurd. De terugbetaling gebeurt via een storting op je bankrekening nadat wij je offerte voor akkoord ondertekend hebben ontvangen en aanvaard.
Corona Direct verkikkerd op Kunstmaan Kunstmaan.
Deze merkversterkende campagne met in 3D geanimeerde kikkers in een glansrol loopt op TV, radio en online. Tegelijkertijd bouwt Corona Direct samen met Kunstmaan verder aan zijn digitale transformatie: na het online chatten biedt Corona Direct nu de mogelijkheid om volledig online een autoverzekering af te sluiten.
Corona Direct handelt autoverzekering meteen online af Spaargids.be.
Volgens Philippe Neyt, commercieel directeur bij Corona Direct gebeurt dit alles op een beveiligde webpagina, zodat het extra comfort van de klanten niet ten koste gaat van de veiligheid. Met de 100% online autoverzekering richt Corona Direct zich voornamelijk op jongere generaties en hoopt het in te spelen op een trend die vorig jaar door het onderzoeksbureau TNS werd blootgelegd.

Contacteer ons

wam verzekering
corona direct autoverzekering
online verzekeren auto
autoverzekering opzeggen
vergelijk verzekeringen auto
tweede auto verzekeren goedkoper
aon verzekering auto